Chrom zahání chuť

Pokud neustále trpíte nutkavou chutí na sladké, zeštíhlení je pro vás dlouhou cestou. Víte ale, že s doplňkem stravy, obsahujícím bioaktivní chrom se vám může podařit zahnat nepřekonatelnou chuť?

Koláč plný ovoce

Jak vyřešit chuť

Chuť je velká a nevyzpytatelná královna. Jestli nedokážete přestat jíst sladké, jsou pro vás jakékoli diety zbytečné a neproveditelné. Neustálá chuť na cukr ničí všechny pokusy o redukci váhy. S chromovým doplňkem stravy se dá tento problém vyřešit.

Chrom – charakteristika

Chrom není přípravkem na hubnutí. Je to nepostradatelný stopový prvek, který je obsažen ve stravě a má řadu funkcí. Jednou z nich je udržování hladiny krevního cukru. Což je v našem případě nejdůležitější.

 

Hladina cukru v krvi

Když člověku kolísá hladina cukru v krvi, je nucen sáhnout po jakékoli sladkosti. Důvodem poklesu této hladiny je nedostatek chromu, který by pomohl převádět cukr z krevního řečiště do buněk, kde by se spálil na energii.

 

 

Funkce chromu

Chrom v těle má schopnost, že buňky jsou neustále dobře zásobovány cukrem pro energetický metabolismus. Pracuje společně s inzulínem. Když má organismus chromu dostatek a dostatečnou vlastní tvorbu inzulínu regulace hladiny krevního cukru funguje plynule. Při nedostatku dochází ke kolísání cukru a inzulínu v krvi. To je provázeno náhlými stavy hladu, chutě a únavou.

 

 

Chrom a jeho užívání

Určitě je vám jasné, že když člověk konzumuje hromady sladkostí jen proto, aby se mu ulevilo a dočerpal energii, jakékoli pokusy o redukci váhy jsou jen trápením. Jestliže chcete získat štíhlou postavu, musíte se postarat o vyrovnanou hladinu cukuru ve svém těle. Doplněk stravy s bioaktivním chromem ve formě glukózového tolerančního faktoru je bezpečný a účinný.

 

 

Chrom – nakupujeme

Chromových doplňků stravy je dnes na trhu celá řada. Vždy byste měli hledat organický druh chromu, s anorganickým má organismus potíže při vstřebávání. Obecně bývá nejlepší bioaktivní chrom vázaný na kvasnice ve formě glukózového tolerančního faktoru. Tělo potřebuje průměrně 50 až 200 mikrogramů chromu denně. Průměrnou dávku tvoří 100 mikrogramů bioaktivního chromu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies