Brusky na nehty

Oči jsou sice oknem do duše, ale nehty jsou zase zrcadlem našeho zdraví. Mnohým z nás se nedostatkem potřebných látek v těle nehty třepí, lámou a přes veškerou snahu si vypěstovat své vlastní, se to nedaří. Práve proto se raději rozhodneme pro nehty umělé.

Nalakované umělé nehty na rukou

Kdo z nás by nechtěl mít krásné, pevné a dlouhé nehty? Jenže vypěstovat si své vlastní s sebou přináší spoustu úsilí a pozornosti. Sebemenší nepozronost nás může stát jeden i více dlouho pěstovaných nehtů, a proto velká většina z nás má nehty gelové či akrylové. 

Ačkoli umělé nehty jsou na pohled opravdu hezké, ale pečovat o ně také musíme. Pokud si nehty necháváme dělat v salónu, stojí nás to sice více peněz, ale méně starostí a času. Ovšem v neposlední době spousta z nás okoukala techniku profesionálních "nehtařek" a zakoupila si sadu pro domácí vytváření umělých nehtů. Jestliže patříte mezi tyto ženy, určitě jste zjistila, že to není tak lehké, jak to vypadá. Nedej bože, pokud jste se rozhodla ušetřit a místo brusky na nehty Bewoman (například) jste se rozhodla zvolit sice levné, ale zato méně efektivní pilníky.

Představte si, že bruska na nehty, která stojí kolem 1000,- vám ušetří spoustu času s občas také nepříjemné a bolestivé pořezání pilníkem. Nejen doplňování nehtů, ale i jejich tvarování se vám s použitím nehtové frézy velmi usnadní. Už se nebudete muset celé odpoledne trápit s pilováním, svůj čas si přece dokážete užít mnohem lépe, nemyslíte?

Brusky na nehty jsou velmi efektivním pomocníkem i při pedikúře.  

Pokud jste již uvažovala o nákupu brusky na nehty, je třeba si uvědomit, že existuje nekolik druhů. Kromě dělení podle materiálu nehtů - tedy na brusky pro akrylové nehty abrusky na gelové nehty, jsou k dostání také brusky bateriové a elektrické. Tady je volba již na vás, ovšem nezapomínejte na to, že pokud se rozhodnete ro nákup nejlevnější varianty, můžete dostat polorozbitou plastovou věc, která v nejhorším případě nemusí vůbec fungovat. Mnohém lepší je sáhnout trošku hlouběji do peněženky, protože tato investice se vám vrátí na vašem volném čase téměř okamžitě. Úplně nejlepším potvrzením vašeho rozhodnutí jsou recenze jiných uživatelů, které naleznete napříč internetem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies