Boty, které cvičí za vás

Mít pevné nohy a hýždě, aniž bychom museli pravidelně navštěvovat posilovnu, to je sen každé ženy. Z nedostatku času a mnohdy také vůle ale většinou dále jen sníme. Již ale nemusíte! Jsou tady boty, které cvičí za vás!

Boty značky Reebok

EasyTone – formují nohy při chůzi

EasyTone od Reebok, to je revoluční obuv, která umožňuje ženám i mužům nenásilné posilování a tvarování nohou a hýždí při chůzi. Díky EasyTone můžete posilovat cestou do práce, na nákupech nebo na procházce s přítelem, a to pouhou chůzí.

Jak fungují

Princip tzv. balanční obuvi spočívá ve speciálních balančních polštářcích, jenž jsou v podešvi zakomponovány. Polštářky způsobují mírnou nestabilitu, takže jsou svaly při každém kroku nuceny vyvíjet větší aktivitu. Že by mohly prasknout, se bát nemusíte, polštářky vydrží i tlak o síle dvouset kilogramů. Zvláštností je, že obuv nenavrhl žádný fitness trenér ani odborník přes módu, ale bývalý inženýr NASA, Bill McInnis.

EasyTone v číslech

Nezávislé testy prokázaly, že svaly hýždí se při chůzi v Easy Tone aktivují o 28% více než při chůzi v běžné obuvi, svaly stehenní o 11% více a svaly lýtkové taktéž o 11% více. Nutno podotknout, že posilovány jsou také bedra, což přispívá k lepšímu držení děla; a kotníky, čímž jsou ženy nosící podpatky chráněny před jejich případným vymknutím.

Jak balanční obuv používat

Aby byl znát účinek balanční obuvi, je třeba ji používat alespoň dvakrát týdně na dobu jedné hodiny, pokud ale nemáte trénované nohy, začněte pozvolna – například patnáctiminutovou procházkou. Nohy si po několika krocích na novou obuv zvyknou, je ale možné, že vás zpočátku budou bolet. Lidé s oslabenými bederními svaly zase mohou pocítit bolest v této části. Pamatujte, že co bolí, sílí a nenechejte se odradit. Přesto ale doporučujeme začínat pozvolna.

EasyTone se hodí na normální denní nošení, výrobci uvádí, že je v nich také možno sportovat - pokud ale vyklopíte nohu nečekaně na stranu, můžete samozřejmě zavrávorat a upadnout.

Vzhled, cena a dostupnost

EasyTone lze u nás zakoupit v jakémkoliv větším městě, a to ve značkových prodejnách Reebok. Estetické zpracování je velmi moderní, na své si jistě přijdou ženy i muži. Cena se pohybuje od dvou do dvou a půl tisíce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies