Baví vás rychlovky? Proč ne?!

Ve společnosti často slyšíme (teď už méně), že rychlovky má v oblibě především mužské pokolení. Ale pozor, poslední průzkumy ukazují, že se situace mění. Stále větší počet žen nemůže předehru vystát a rády jdou rovnou na věc. Proč taky ne?!

Znamení pro ženy a muže

Předehra před nebo po sexu?

Odborníci tvrdí, že ke kvalitnímu sexu stačí pouhé tři minuty, tak nač se s nudnou předehrou zdržovat? Co se týče předehry, jsou některé ženy toho názoru, že je naprosto zbytečná, tak proč s ní ztrácet čas. Sex bez předehry ženy označují jako živočišný i vášnivý. Chytré hlavičky z Japonska odhalily, že to takto opravdu funguje u ženského obyvatelstva celé Země. Mazlení má přijít na řadu, ale až po sexu. Chování muže po milování prý odhalí dokonalého milence nebo chlapa, který absolutně neuspěl.

Proč jsou rychlovky i u žen v oblibě?

Rychlý sex bez předchozího laskání a hlazení preferuje spousta lidí, ale proč tomu tak je? Protože romantické, něžné doteky a polibky jen stěží povedou ke zvířecímu, spontánnímu, divokému někdy možná i drsnému sexu. Ač se to u některých nezdá, i oni takový sex milují. Nikoho nenudí, má náboj a nabírá rychlé obrátky. Je to o něčem jiném. Však zkuste předehru vypustit a uvidíte sami, budete překvapeni.

Významné plusy rychlého sexu

Jste v časové tísni a zároveň to na vás přišlo? Rychlovka je tím nejlepším řešením, máte to za sebou za pět minut a ještě jste spokojená. Rychlý sex je výborným lékem proti stresu, prý ještě lepším než klasické milování. Můžete si jej užít kdekoli jinde než v posteli. Nabízí se kancelář, veřejné WC, kdekoli a kdykoli máte chuť. Taková smyslná rychlovka dokáže zpestřit jinak nudný intimní život.

Co na to smyslná žena?

Aby tady nebyla řeč, jen o tom na co přišli vědátoři, prozradila nám něco o rychlovkách smyslná černovláska: „ Pro mě je pozitivum rychlého sexu spontánnost, která podnítí partnerovu odezvu. Rychlovka je nabitá, nikdo si nedělá hlavu okolnostmi, kde, kdy a za jakých podmínek si ji dopřeje. Je to ventil, prostě to chceš hned teď a vezmeš si to. Dostaví se pocit uvolnění, které si tělo i mozek žádá. Mozek vlastně na chvíli ani nefunguje. Každý potřebuje občas uniknout z reality a odevzdat se jen touze.“

Tak co říkáte, funguje to podobně i u vás?

Sex s ex

Jak často máte sex?

Sex -lék na všechno

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies