Bambucké máslo – hotový zázrak

Pokud toužíte po dokonale krásné pokožce a stále se vám nedaří toho dosáhnout, přestože jste už vyzkoušela všemožné kosmetické přípravky, pak svou pozornost zaměřte na bambucké máslo! Proč? Přečtěte si náš článek!

Voda tekoucí na tvář ženy

Co je to bambucké máslo?

Bambucké máslo neboli „shea butter“ je surovina, která si získává stále větší oblibu, a to především u žen, které už mají zkušenosti s jinými kosmetickými přípravky, které jim však nepomohly anebo účinek nebyl takový, jak by si přály. Objevit blahodárné účinky bambuckého másla je pro každou ženu malý zázrak.

Bambucké máslo – krásná a pevná pokožka

Díky skvělým účinkům bambuckého másla skutečně můžete dosáhnout viditelných zlepšení pleti už za pouhých několik týdnů používání. Bambucké máslo je vyrobeno na zcela přírodní bázi, nalezne si tedy oblibu také u těch, kteří jsou vyznavači přírodní kosmetiky.

Odkud název bambucké máslo?

Bambucké máslo je produkt ze semen afrického stromu zvaného Shea Tree neboli máslovníku. Po upražení semen se hnětou až do té doby, než se z nich vytvoří tuk máslové barvy.

 

Hotový produkt obsahuje mnoho výživných látek, které pokožce velmi prospívají. Především nenasycené mastné kyseliny, vitaminy E, A, D a rostlinné steroly na pokožce udělají své.

Účinky bambuckého másla

 

  • výborně hydratuje a regeneruje pokožku
  • použít jej můžete na problémovou pokožku, především, pokud má pleť sklony k vytváření suchých míst
  • výborné účinky na regeneraci zjizvené pokožky, ztvrdlé nebo odřené pokožky
  • vhodné na léčbu drobných popálenin
  • výborné na léčbu ekzémů
  • omezuje tvorbu strií a částečně je eliminuje

Kosmetika - bambucké máslo musíte mít

Pokud ještě nemáte zkušenosti s používáním bambuckého másla, můžete si jej pořídit nejlépe v lékárně. Cena bambuckého másla je vyšší než u běžných krémů, zato účinek velmi potěší.

 

Obrovskou výhodou v používání bambuckého másla je především fakt, že se můžete vyhnout používání kosmetických přípravků s přídavky chemických látek, které, ať chceme nebo ne, na pleť nepůsobí příliš příznivě. Krása pochází z přírody a po pár týdnech používání bambuckéhé másla se vám toto heslo potvrdí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies