Poppers - afrodiziakum

Poznejte toto významné afrodiziakum, které vás dostane do extáze. Světoznámá látka, která s každým zatočí. Toužíte po silnějším sexuálním prožitku? Chcete se vznášet blahem a rozkoší? Seznamte se - tohle je Poppers.
Plameny ohně

Afrodiziakum – co je Poppers

Poppers je slangový výraz pro chemickou látku amylnitrit. Jedná se o látku s velkými afrodiziakálními účinky, která uvolňuje a způsobuje intenzivnější prožívání. Hlavní efekt je způsobený uvolňováním nitritového iontu NO. Je k dostání ve specializovaných obchodech. Existuje mnoho druhů a variant Poppers. Dělí se podle intenzity.

Poppers – účinky

Při milování s Poppers začnete svého sexuálního partnera vnímat daleko intenzivněji.
Prožitek vám prostupuje celým tělem a připadáte si jakoby spojeni. Rovněž díky uvolnění hladkého svalstva je i anální styk bezbolestný a to bez rozdílu pohlaví.

Poppers - jak působí

  • Na muže působí Poppers taky tak, že se jeho veškeré vnímání partnerky soustředí zcela do jeho penisu a prožije nečekané, neopakovatelné vzrušení a to ať už jde o soulož nebo pouze orální sex.
  • Po užití se během chvilky dostaví pocit příjemného tepla, které se rozlévá po celém těle, rozbuší se srdce.
  • Na celém těle máte pocit zvýšeného vnímání dotyku jako na konečcích prstů. Celé tělo je velmi citlivé na dotek. Někdo má pocit, že se vznáší v extázi.

Poppers – silný orgasmus

Velkým pozitivem je odblokování zábran, snížené vnímání bolesti, velký hmatový prožitek, velmi intenzivní sexuální chuť, uvolňuje se svalstvo - hladké svaly vnitřních orgánů.

Nesporným faktem je, že Poppers přináší silnější průběh orgasmu, neboť příčinou slabých orgasmů bývá přílišná ztuhlost svalstva a neschopnost se plně uvolnit.

Poppers – užívání

Látku zhluboka nadechnete, pak na chvíli zadržíte dech. Během chvilky se dostaví pocit tepla, které se začne rozlévat po celém těle. Poppers má vliv na centrální nervovou soustavu. Navozuje tedy euforické stavy, omámenost a pocity, jaké vyvolává rajský plyn - N2O. Prožitek se dá snadno regulovat hloubkou dýchání. Takže své tělo sami ovládáte podle potřeby.

S Poppers přichází vzrušení i sexuální vzpružení. Působí na každého a úžasná je možnost regulace působení podle individuálního rozpoložení. Poppers není ani omamná, ani psychotropní látka, vztahují se na něj zákonná opatření pouze jako na léčivo a nebezpečnou hořlavinu.

Další sexy články


Penis a jeho velikost

Erotická masáž

Sex v těhotenství

Bondáž a svazování
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.4 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies