Mineralfit.cz

Co si muži myslí o ženách?

Kateřina Řehořová
To je otázka, kterou si občas položí každá žena. Co muži preferují u žen? Co si myslí o nevěře? Chtějí dobývat, nebo být dobýváni? Na tyto a další otázky naleznete odpověď v tomto článku.
Co muže na ženě zaujme na první pohled?

Není překvapením, že většinu mužů napřed zaujmou oči. Druhou příčku obsadil úsměv a následují nohy. Naopak vlasy a hlas nehrají až takovou roli.

Výsledky: pohled 40% úsměv 21% nohy 16% celkový vzhled 15% vlasy 6% hlas 3% Jaké povahové vlastnosti muži na ženách nejvíce oceňují?

Nejvíce mužů si u žen cení něhy a inteligence. Ideální žena by neměla postrádat ani smysl pro humor.

Výsledky: něha 46% inteligence 18% humor 12% velkorysost 7% upřímnost 5% optimismus 5% trpělivost 3% Kdo by měl při seznamování udělat první krok?

Pořád máme zažitý stereotyp, že muž je dobyvatel, který je při seznamování aktivnější. Ale časy se mění a pánové jsou buď stydlivější nebo pohodlnější, každopádně 60% z nich dává přednost tomu, aby v seznamování udělaly první krok ženy.

Výsledky: žena 60% muž 40% Kdo by měl na první schůzce zaplatit účet?

I když máme rok 2008 a slovo rovnoprávnost se skloňuje ve všech pádech, při první schůzce v restauraci stále platí, že je to muž, kdo pozve dámu a vyrovná účet.

Výsledky: muž 87% oba 10% žena 3% Jakou činností se muži podílejí na chodu domácnosti?

Dobrá zpráva! Pouze 4% dotázaných přiznala, že se na chodu domácnosti vůbec nepodílejí.Většina mužů preferuje opravy a kutilství před žehlením. Stále více mužů se pouští do vaření.

Výsledky: opravy a údržba 48% vaření 18% nákupy 13% mytí nádobí a žehlení 4% nic 4% Co mají muži rádi na ženách?

Zapomeňte na to, že pouze vaše kuchařské umění vám zajistí vztah na věčné časy. Muži si potrpí na ženskost. Milují jehlové podpatky, sukně, nalakované nehty...a v neposlední řadě ženskou něhu a optimismus.

Výsledky: ženskost 29% něha 22% radost ze života 17% velkorysost 12% porozumění 11% kulinářské umění 5% nezávislost 4% Co muži u žen nesnášejí?

Nedá se říct, že by muži měli přehnané požadavky. Co jim vadí nejvíc, je neustálá kritika. Najde se dokonce i relativně vysoký počet mužů, kteří nemahjí ženám co vytknout!

Výsledky: permanentní kritizování 29% nic 15% nedostatek entuziasmu 15% žárlivost 12% přehnaná pořádkumilovnost 11% nezávislost 6% kariérismus 4% partnerčiny kamarádky 4% V čem by se ženy měly podle mužů zlepšit?

Mužům hlavně vadí, že na ně ženy kladou příliš vysoké požadavky. Také by ocenili, kdyby ženy více dávaly najevo svou ženskost.

Výsledky: být méně náročné 35% být ženštější 24% mít více porozumění 18% být méně žárlivé 14% trávit více času s partnerem 6% být nezávislejší 3% Co si muži myslí o nevěře?

I když je potěšující, že pro velkou část mužů je nevěra neomluvitelná, většina - 60% - ji víceméně toleruje. V tomto případě zaujímají dvě stanoviska - zapírat, nebo vše rozebrat.

Výsledky: může se to stát, ale lepší je nic nepřiznat 35% je neomluvitelná 34% může se to stát a je třeba o tom mluvit 25% nic vážného se neděje 6% Jaké mají muži plány?

Žít v páru je svým způsobem závazek. Aby se vztah dále vyvíjel, je třeba mít před sebou nějaké společné cíle.

Co muži preferují? mít dítě 39% koupit dům 32% oženit se 12% koupit auto 9% založit firmu 8% Shrnutí - ideál ženy podle mužů

Když shrneme všechny uvedené výsledky, vychází nám potrét ideální ženy. Ta by měla - mít krásné oči - mít okouzlující úsměv - vyzařovat ženskost - být chápavá - být něžná - chtít založit rodinu - pozvat muže na první schůzku. Jste to právě vy?

Jak se dostat na vysokou školu Jarní trendy - moderní zdravotní obuv Myslíte jako muž nebo žena? Barevná typologie / Jak zazářit? Řekni mi, jak jíš a já ti řeknu, kdo jsi

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.