Řekni mi, jak jíš a já ti řeknu, kdo jsi

Existuje spousta druhů strávníků. Zatímco jeden si vychutnává každé sousto, vnímá barvu i vůni jídla, druhý pokrm zhltne dřív než by řekl švec. Napadlo vás někdy, že způsob stravování prozrazuje, jaký se dotyčný chová v sexu i v běžném životě?
Prostřený stůl plný jídla a pití
Jak se váš protějšek chová ke svému jídlu, bude se patrně chovat i k vám. Potrpí-li si na pravidla stolování, bude stejně pečlivý i k vám. Nebo je schopen konzumovat jídlo za chodu? Pak od něj romantické nápady nečekejte.

Rychlí a pomalí strávníci

Čím rychleji jídlo strávník spořádá, tím rychlejší to s ním bude i v sexu. Potvrzením tohoto pravidla je i rozdíl mezi stravováním ženy a muže. Zatímco ženy si s jídlem „hrají”, muži hltají rychle. Právě ono vychutnávání si každého sousta prozrazuje strávníkův požitkářský smysl. Sex pro něj bude stejně jako jídlo něco, co se má vychutnávat. Narazíte-li na takového muže, gratulujeme!

Konzervativci

Žena, která si po každém třetím soustu utírá pusu, bude konzervativní a možná jí bude činit problém se ve vztahu otevřít a v milování odvázat. Stejná bude i v životě. Prioritní pro ni bude, aby vše klapalo jak má, podle stanovených pravidel. Také muži přehnaně pečující o správný chod stravování budou tíhnout ke konzervatismu. Nic se nemá přehánět a nejlepší je samozřejmě zlatý střed.

Koketky

Zvláštní kategorií jsou flirtující ženy. Jídlo je pro ně zbraň. Koketka vidličku vždy uchopí měkce a doslova s ní tančí po talíři. Sousto si vkládá do úst pomalu a labužnicky, olizuje si rty a konečky prstů. Její způsob stravování je doslova magnetem pro mužské protějšky. Labužnické koketky ale obvykle nestojí o vážný vztah. Stejně jako s jídlem je pro ni účelem jen si užít.

Kritikové a pečovatelé

Kouká vám neustále strávník na protější straně stolu do talíře, místo aby si hleděl toho svého? Zřejmě jste narazili na kritika, který bude neustále srovnávat, namítat a stavět se do opozice. Pokud však kouká do vašeho talíře jen proto, aby se ujistil, že vám chutná a ochotně vám podá sůl nebo pepř, jedná se naopak o pečovatele s mateřskými pudy.

Chirurgové a grafikové

Podle způsobu stravování můžete odhadnout dokonce i povolání. Například klidný přístup k jídlu, precizní krájení masa, perfektní zpracování každého sousta na talíři a důkladné žvýkání patří chirurgům, grafikům a architektům. Nad výzdobou stolu se budou rozplývat tvůrčí lidé – malíři, sochaři, fotografové. Zdravotní sestřička vás poučí o nezdravosti přepáleného tuku apod.

Stolování také mnohé prozradí

Hodíte na stůl příbory a pak už jen nosíte jídlo nebo nejdřív stůl pečlivě připravíte? Ženy obvykle patří do druhé skupiny – příprava na stolování je podobná jako příprava na sex – pokud jí věnujete veškerou svou péči, stejně tak vám bude záležet na předehře. Dokáže totéž udělat muž? Přináší vám jídlo na obyčejném tácu nebo si dá záležet aby to nějak vypadalo? I podle způsobu stolování snadno odhadnete, jaký je kdo milenec...

Související články

Jak správně stolovat
Francouzské stravování
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies