Mineralfit.cz

ADIPEX RETARD na hubnutí - negativa a pozitiva

Kateřina Řehořová

Jaké následky může způsobit užívání léku adipex retard? Tyto informace jsou především pro ty, kteří se snaží tento produkt získat "bez receptu" a neuvědomují si možné následky zneužití tohoto léku.

ADIPEX RETARD na hubnutí - negativa a pozitiva

Tyto informace jsou především pro ty, kteří se snaží tento produkt získat "bez receptu" a neuvědomují si možné následky zneužití tohoto léku, který je určen pro podpůrnou léčbu při dietě u pacientů s obezitou a body mass indexem (BMI)* 30 a vyšším a u kterých samotná redukční dieta není postačující ke snížení tělesné hmotnosti. Tento produkt je na lékařský předpis a lékař dokáže nejlépe posoudit možné rizika a přínos.

Možné negativa - ADIPEX může způsobit: Nervozitu a nespavost Bolest hlavy Poruchy chuti Podrážděnost Sucho v ústech Zvracení Průjem Zácpu Srdeční arytmie Poruchy sexuálních funkcí Poruchy močení Urtikárie Exantém Sníženou pozornost a schopnost řídit motorová vozidla Vzhledem k redukci hmotnosti byla prokázána pouze krátkodobá účinnost Pozitiva Nepodává se dětem do 12 let a lidem nad 65 let. Je na lékařský předpis Podporuje léčbu při dietě u pacientů s obezitou a body mass indexem (BMI)* 30 a vyšším a u kterých samotná redukční dieta není postačující ke snížení tělesné hmotnosti.

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.