Mineralfit.cz

Vyberte správné plavky - rady jak do plavek

Kateřina Řehořová
Léto je na obzoru, všichni se těší na osvěžující a průzračnou vodu. Ať už se chystáte na bazén, k rybníku nebo k moři, vyberte si správné plavky! Pár rad, čím se řídit při výběru.
Nakupujeme plavky Ošíváte se už pár let ve vybledlých plavkách, které za tu dobu už poněkud změnily tvar? Vyhýbáte se obchodům s plavkami a máte obavy z vybírání? Pusťte se do toho. Stačí pár fíglů. Naučte se maskovat Krátké nohy

třeba nejlépe prodloužíte vykrojenými kalhotkami

Širší boky

upravíte jednoduše – ke světlému, vzorovanému vršku zvolíte černý spodek

Pokud máte větší poprsí

nevybírejte si plavky z tenkého materiálu, s tenkými šňůrkami a plavky bez ramínek. Vyberte si podprsenku s kosticovou výstuhou. Hodí se k Vám plavky vázané za krkem, které mají v podpaží širší pás látky, ne jen "špagátek".

Rada jak zvýraznit poprsí

Byla-li k Vám v tomto ohledu příroda skromnější, zdůrazněte své přednosti pomocí vycpávek. Push-up efekt vše vyřeší za Vás. Výrazné – například květinové vzory, vám také pomohou. Pečlivě vybírejte barvy. Sama se znáte nejlépe a dobře víte, která barva Vám vyloženě nesedí a nesluší. Zužte výběr pouze na vybrané barvy.

Plavkové hity pro přicházející léto

Hitem v plavkách je klasická podprsenka se zavazováním za krkem. Sluší skoro každému typu postavy. Dejte si pozor na takzvané "trojúhelníky". Ty jsou vhodné pro ženy se souměrnou, vyrovnanou postavou.

Pár rad - plavky Nekupujte si plavky, které Vám přesně nepadnou s tím, že do nich zhubnete nebo budete posilovat. Necítila byste se v nich dobře. Rozmyslete pečlivě, jestli budete plavky používat spíše pro slunění a povalování u moře nebo trénink a sport. V celkových plavkách se jen těžko opálíte a nepatrné bikini asi při skoku do bazénu nevydrží na svém místě. Nyní je nejlepší doba pro nakupování plavek. Obchody mají po zimě novou zásobu zboží a spoustu novinek. Zajímavým kouskem jsou "tankini" – plavkové tílko a kalhotky. Sledujte katalogy Přestože jsou plavky představeny na modelkách, budete mít povědomí o tom, co se Vám líbí a nebudete v obchodě tápat nad výběrem. Nechoďte nakupovat plavky po obědě nebo větším jídle. Postupujte rozvážně, vsaďte na kvalitu a pohodlí. Nepodléhejte za každou cenu módním trendům. Cílem je přece dosáhnout toho, abyste se cítila přirozeně a přitažlivě.

Hodnocení: 4.0

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.