Mineralfit.cz

Test otcovství

Kateřina Řehořová
Jste tatínkem malého andílka a máte velkou radost z pokračování vašeho rodu? Něco vám přecejen leží v žaludku? Je vám divné, že vaše dítě má hnědé oči, zatímco vy i manželka modré? Může to být náhoda - geny přeskakují.. ale co kdyby?
Test otcovství dnes není problém Určení otcovství je dnes opravdu hračkou. Pryč jsou doby, kdy se tyto testy dělaly pouze z krve - třeba na jediném místě republiky. Dnes je postup podstatně jednodušší. Černou stránkou těchto testů je fakt, že ověřování je zatěžkávací zkouškou pro soudržnost mnoha rodin. Jednoduché testy otcovství, které jsou i v České republice běžně k dostání v lékárnách mohou způsobit nevratné problémy ve vztahu.
Jak probíhá test otcovství Anonymně a regulérně může každý zjistit, zda přírůstek do rodiny pochází z jeho krve jednoduchou zkouškou. Stačí na dva tampony nanést sliny otce a dítěte, odeslat a počkat si na výsledek, který vyřkne pravdu. Podobné testy bylo sice možné podstoupit už dříve, nebyly však tak diskrétní – tyto testy zaručují naprostou anonymitu tazatelů.

Zkoušky otcovství ale zdaleka nejsou určeny jen mužům. Zhruba polovinu testů používají právě ženy, které si nejsou jisté otcovstvím.
Test otcovství – anonymita U anonymního testu není nikým zkoumána identita žadatele o vyšetření, ani identita vzorků, které odešle. Žadatel nemusí přijít do kontaktu s nikým, kdo vyšetření provádí. Vzorky jsou zpracovávány pod čísly, takže ani pracovníci laboratoře neznají identitu žadatele. Výsledky DNA testů se rozesílají poštou.
Test otcovství – rizika Určení otcovství je velmi intimní a zásadní záležitostí, která může hodně pozměnit vztahy ve vaší rodině. Psychologové před těmito hrátkami varují. Proto nečeřte hladinu vašich rodinných vod, pokud to není bezpodmínečně nutné.

Hodnocení: 4.0

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.