Mineralfit.cz

Plastická chirurgie - blefaroplastika a lifting

Kateřina Řehořová
Příjemný svěží vzhled je v mnoha případech základním kritériem úspěšnosti. Udržet si ho však znamená nepřijmout diktát stáří a mnohdy i využít převratných možností, které poskytuje plastická chirurgie.
Původním projevem stáří je proces stárnutí kůže. Je to sled biologických změn, které prodělává lidská kůže v průběhu života. Proces stárnutí je individuální a neprobíhá u všech stejně. Má však společné rysy, jako jsou změny ve struktuře a vzájemném poměru kolagenních a elastických vláken, obsažených hluboko pod kožním krytem.
S postupem let se mění vzájemný poměr těchto vláken ve prospěch vláken elastických a kůže ztrácí svou přirozenou pružnost a povoluje se.
Problematiku stárnutí kůže a s tím související projevy stárnutí obličeje pomáhají řesit následující chirurgické zákroky. Operace očních víček - blefaroplastika Operace očních víček je radikálním odstraněním projevů stárnutí s velice efektním výsledkem. Blefaroplastika řeší změny kůže a okolních struktur oka, které souvisí s věkem. Kůže víček patří k nejtenčím a nejjemnějším na našem těle. Vrásky na víčkách a v jejich okolí se postupně prohlubují a jsou výrazné. Kůže se často povoluje a začíná vytvářet převisy na horních víčkách. Nepříjemné jsou také váčky pod očima, tzv. prolapsy. To vše lze pomocí blefaroplastiky vyřešit.
Lifting obličeje a krku - face and neck lifting Projevy stárnutí obličeje, zejména kůže a aparátu jemných obličejových svalů, pomáhá upravit lifting obličeje a krku. Při zákroku se odstraní nadbytek kůže na krku i na tvářích, dojde k vypnutí kůže a podkožních struktur.
Lifting čela - forehead lifting Další lokalitou, kde s postupujícím věkem můžete pozorovat projevy stárnutí, je oblast čela, kde se časem projeví povolení kůže s tvorbou mimických vrásek s vodorovným, mírně zvlněným průběhem. Samozřejmě i to lze odstranit díky liftingu čela. Pokud si myslíte, že není nutné jen přihlížet povadlým rysům obličeje a už nechcete dál nanášet make - up na vrásčité čelo , povislá víčka a váčky pod očima, pak vyzkoušejte plastickou chirurgii.
Ať už je vám třicet nebo padesát, ať máte jakoukoliv motivaci a chcete si zvednout sebevědomí, neváhejte hledat pomoc u odborníků.
Úpravy se samozřejmě neomezují jen na výše jmenované. Můžete vyzkoušet také laser, dermabrazi, chemický peeling, kolagenové injekce, anebo transplantace řešící úbytek vlasů.
Pouze si připravte větší finanční hotovost.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.