Mineralfit.cz

Otec podle znamení zvěrokruhu

Kateřina Řehořová
Rozhodli jste se se svým mužem pro potomka, ale bojíte se, aby s vámi výchovu dítěte zvládl? Zeptejte se hvězd. Jiný bude otec ve znamení raka, jiný ve znamení lva nebo berana..
Beran Otec Beran vychovává své děti velmi dychtivě a někdy je příliš do všeho nutí. Snaží se jim přiblížit svět umění a je šťastný, pokud dosáhnou v životě dobrých výsledků. Býk Otec Býk od svých dětí očekává nemožné. Je zastáncem disciplíny a někdy je na své děti příliš tvrdý. Chybí mu schopnost vcítit se do dětské duše a ačkoliv své děti miluje, nedává jim to najevo nejvhodnějším způsobem. Blíženci Muže Blížence nudí domácí práce a má tolik vlastních koníčků, že na své děti úplně zapomíná. Pokud ale do svých zájmů zasvětí své děti, může z něj být velmi dobrý otec. Rak Muž Rak je opravdu rodinný typ a nečiní mu problém přijmout za své i cizí dítě. Děti mohou zmást jeho občas proměnlivé nálady, ale na druhé straně se mohou spolehnout, že se mu mohou svěřit s čímkoliv. Lev Lev je jako otec naprosto úžasný. Vymýšlí pro ně různé aktivity, věnuje se jim, je zdrojem podpory a ochotně se pro své děti obětuje. Panna Otci narozenému v tomto znamení činí zatěžko přijímat projevy lásky a tak se s dětmi neumí mazlit nebo je utišovat. Přesto své děti upřímně miluje a podporuje je ve všem, co dělají. Váhy Otce tohoto znamení nudí domácí povinnosti a tak se raději věnuje svým koníčkům. Více si rozumí se staršími dětmi. Štír Existují dva druhy otce – Štíra. Jeden je láskyplný a velmi na své rodině lpí a druhý je ukřičeným tyranem. Střelec Otec Střelec bývá málokdy doma. Přesto se snaží, má-li čas, dětem věnovat, chodí s nimi rád na procházky a vymýšlí pro ně různé hry. Kozoroh Otec Kozoroh si dokáže poradit s domácími prácemi i výchovou dětí. Někdy je bohužel příliš přísný, chladný až necitelný. Pokud ale založí rodinu, obvykle s ní zůstane až do posledního konce. Vodnář vymýšlí pro své děti hry a rozumí si hlavně s inteligentními potomky. I když třeba ani netouží stát se otcem, pokud se stane, vezmou zodpovědnost plně do svých rukou. Ryby

Muži tohoto znamení jsou obvykle dvojího typu a totéž platí, u otců – Ryb. Buď jsou laskaví a jemní nebo naopak nepředvídatelní a náladoví.

Matka podle znamení zvěrokruhu - více ZDE Děti podle znamení zvěrokruhu - více ZDE

Hodnocení: 4.5

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.