Mineralfit.cz

Masáž penisu

Kateřina Řehořová

Nejen pro muže je masáž penisu vzrušující zážitek! Využijte celé své tělo a použijte ty správné erotické techniky. Díky masáži penisu vynesete partnera přímo do nebe a zajistíte mu dlouhý orgasmus.

Masáž penisu krok za krokem Začněte s masáží pomalu

Záhyby kůže v rozkroku mohou být skrytou erotogenní zónou. Po záhybech zkuste přejíždět prsty, jazykem nebo je můžete zchladit kostkou ledu. Vyzkoušejte i jemné tahání za chloupky, což působí dráždivě a smyslně.

Perineum - masáž jej rozdráždí

Perineum neboli hráz (oblast mezi varlaty a zadečkem) je místo stvořené pro citlivou masáž na rozehřátí. Měňte tlak, dělejte krouživé pohyby. Fígl na dlouhotrvající orgasmus!

 

Přidejte i masáž půlek, oblast okolo řitního otvoru je plná nervových zakončení!

Masáž varlat

Vezměte do ruky jeho varlata a převalujte je mezi palcem a ostatními prsty. Skvělé pro doplnění orálního sexu. Využijte i svých nehtů a lehce varlata škrábejte (zvláště citliví muži to ocení, jemné hlazení je může lechtat).

Samotná masáž penisu - odhalte jeho citlivost Pomocí úplného stažení předkožky docílíte zvýšení citlivosti penisu. Na vrcholku penisu se nachází přibližně stejné množství nervových zakončení jako na klitorisu. Uzdička (tenký proužek kůže spojující kořen a hlavu žaludu) reaguje na rychlé a drobné pohyby jazyka. Masáž penisu - vyzkoušejte techniky Spojte palec a ukazováček kolem kořene penisu. Stáhněte předkožku a ostatními prsty a dlaní lehce sevřete varlata. Kůžička tak zůstane napjatá a vy můžete začít s masáží. Při napnutí kůžičky penisu můžete zapojit i jiné části těla než jen ruce. Už jste si určitě stačila všimnout, jak si muži užívají, když jim třete penisem o své tělo. Zapojte do masáže penisu bříško, prsa, nápadům jak jej překvapit se meze nekladou. Využijte všechny prsty - položte rozevřenou dlaň na špičku žaludu a spusťte prsty kolem penisu. Ruka na pohled připomíná při troše fantazie otevřený padák. Při masáži penisu a tahu nahoru a dolů pak prsty dráždí boky pohlavního údu. Zkombinujte pohyby do spirály - můžete kroutit rukama do stran, zkombinovat pohyb rukou do spirály. Nebojte se při masáži penisu vyzkoušet všechny možné typy sevření, všechny směry, intenzity tlaku. Více zajímavostí z Intimního rádce  Kuriózní sexuální úchylky Co se odehrává při sexu? Orgasmus a ejakulace ženy Intimní hygienou proti výtokům a infekcím Mužská sexualita - vše co o ní chcete vědět

 

Hodnocení: 2.3

Počet: 3

Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.