Mineralfit.cz

Laserová léčba akné

Kateřina Řehořová
Různé formy akné si vyžadují rozdílný přístup k terapii. Laser je v kosmetice využíván při regeneraci pleti, k léčení zánětlivých projevů a také k hloubkovému čištění pleti.
Léčba akné laserem si vyžaduje vzhledem k různým projevům a k závažnosti, také rozdílný přístup k terapii.
Lehčí / závažnější formy akné Lehčí formy stačí ozařovat 1x - 3x týdně. Závažnější formy akné si vyžadují intenzivnější terapii - v akutní fázi i denní aplikaci.
Využití laseru v kosmetice Laser je v kosmetice využíván k regeneraci pleti, k léčení mírnějších zánětlivých projevů a v poslední době i k hloubkovému čištění pleti.
Metody hloubkového čištění pleti laserem Metody hloubkového čištění jsou založeny na aplikaci přípravků obsahující látky na bázi enzymů s fotosenzitivní komponentou s antimikrobiálním a protizánětlivým efektem. Působením laseru dané vlnové délky dochází k jeho aktivaci a následně chemické reakci. Tímto dosáhneme žádoucího účinku, který je ještě zesílen vlastním působením laseru. Metoda hloubkového čištění pleti laserem je mnohem účinnější a pro klienta šetrnější než klasické mechanické čištění pleti. V intenzivnější formě se dá tento postup použít i pro těžší formy akné.
Laserová gelová maska Laserová gelová maska je převratem v přístupu k péči o pleť. Ideálně spojuje laserovou terapii s gelem nové generace. Účinky gelu obsahující hydrogenuhličitanové anionty mají dlouhodobé účinky.
Gelovou masku lze použít pouze ve spojitosti s laserem a jako doplňující léčbu akné. Masku lze použít pro všechny věkové kategorie žen i mužů.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.