Mineralfit.cz

Kačenky nejen do vany!

Kateřina Řehořová

Ještě nemáte svou osobní kačenku? Tak to je chyba! Každý by měl mít alespoň jednu. Takovou kačenku můžete darovat jako originální dárky a můžete je stylizovat právě tím směrem, jakým životem se ubírá ona obdarovaná osoba.

Světová kachnička

Osobní kačenka může být opravdu pěkný dárek. Všechny jsou cenově přijatelné a oslní svou originalitou. Výrobcem je světoznámá australská značka Bud by Desingroom, byla založena v roce 2004, takže kačenek už vyrobila opravdu hodně. Zakladatelem je bystrý muž – Simon Pithie, jehož cílem bylo vytvářet designově zajímavé dárky pro ženy, muže i děti. Je to tak jednoduché, stačí vzít úplně obyčejnou věc, kterou všichni znají a dát jí nový kabát. Osobní kačenky sklidily obrovský úspěch po celém světě. Můžete si vybrat od sado maso kachniček, které mohou být vtipným dárkem pro muže, až po romantické kačenky hodící se pro děti.

Každým rokem se celý svět může těšit na nové desingerské kousky.

Nejen na koupání

Možná vám to přijde trochu infantilní, ale osobní kachnička je opravdu pěkným dárekm pro děti od 3 let až po dospěláky. Nejsou určeny jen do vany, ale pro potěšení celkově. Stačí vybrat odpovídající design a rázem máte dárky pro muže, pro kamarády či pro kamarádky.

Na www.darkyla.cz najdete velký výběr osobních kachniček. Vyberte si tu svou a do druhého dne ji máte doma.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.