Mineralfit.cz

Hubnutí s jablečným octem

Kateřina Řehořová

Jablečný ocet se stal hitem pro všechny, kteří se chtějí zbavit nadbytečných kil. Nenápadná tekutina totiž obsahuje vitamíny, esenciální aminokyseliny a dokáže nastartovat metabolismus. Jablečný ocet je výborným pomocníkem při redukční dietě.

Jablečný ocet - snadné hubnutí

Nejdříve zkuste čtyřdenní odtučňovací kúru, při níž byste měli zhubnout až 5 kg! Vyzkoušejte tzv. Jarvisův nápoj (pojmenován po svém objeviteli, americkém lékaři a přírodním léčiteli Clintonu Jarvisovi).

Příprava Jarvisova nápoje

Do sklenice vody přimíchejte dvě kávové lžičky jablečného octa a dvě kávové lžičky medu. Připravený nápoj pijte nalačno před snídaní.

Vyvážený jídelníček a jablečný ocet

Ani za jablečný ocet se nedají schovat prohřešky v životosprávě. Neplatí, že dáte-li si ráno jablečný ocet, můžete sníst cokoliv. Aby byla dieta úspěšná, je třeba sestavit jídelníček s minimem tuků a sníženým množstvím rychlých sacharidů. Vyváženým jídelníčkem s podporou minerálních látek dosáhnete kýženého efektu, tedy zhubnout a zároveň si udržet pevnou a krásnou pokožku.

Při dietě se vyhýbejte kávě alkoholu černému čaji Doporučené nápoje při dietě voda zelený čaj ovocné čaje Při dietě konzumujte pouze maso rybí maso drůbeží Vyběr jablečného octa pro hubnutí

Základem jablečného octa je mošt z nahrubo nastrouhaných jablek. Obyčejný jablečný ocet má světlou barvu a je levnější než ty ostatní. Je vhodný pro nakládání zeleniny, protože se vyrábí z jádřinců, slupek a málo kvalitních jablek. Láhev s nápadně čirým jablečným octem označuje právě ten, který není pro dietu vhodný.

Vyberte ten pravý

Kvalitní jablečný ocet seženete v prodejnách zdravé výživy, obchodech s biopotravinami a supermarketech s rozšířeným výběrem zdravé výživy.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.