Hořčice - všestranné koření
Kateřina Řehořová 09.06.2006
Máte rádi hořčici sladkou, ostrou nebo kořeněnou? Hořčice je zdravým a všestranným kořením. Chuťový základ spočívá v použití rozdílného semínka. Hořčice je ideálním doplňkem k sytým pokrmům.
Hořčičná mouka, která z něj vznikne, je míchána se solí, kořením a octem. Hořčice upravuje trávení tuků a podporuje tvorbu žaludečních šťáv. Hořčice je ideální k sytým pokrmům. Hořčice - nahlédnutí do druhů Hořčice kremžská Obsahuje semínka hrubě mletá, je středně ostrá a hodně kořeněná. Hořčice kremžská bývá chutným doplňkem marinád. Je výborná ke zjemnění pokrmů. Hořčice bavorská Sladký druh hořčice. Vyrábí se z hrubě mletých žlutých či hnědých hořčičných semínek. Přislazuje se cukrem Hodí se k uzeninám a klobásám. Estragonová hořčice Sekaný estragon a hořčice tvoří chutnou směs zejména k ochucení kořeněných omáček. Je skvělým doplňkem k masu. Středně ostrá hořčice Hořčice středně ostrá je klasikou. Ostrost závisí na menším či větším množství hořčičných semínek. Obsahuje i sůl a ocet. Můžete ji užít prakticky ke všemu.
Hodnocení: 4.0
Počet: 1
Nejlepší: 4 Nejhorší: 4