Mineralfit.cz

Ginko biloba - Jinan dvojlaločný

Kateřina Řehořová

Ginko biloba je nejstarší žijící rostlinou na světě. Existoval již v éře dinosaurů. Vyznačuje se totiž vysokou odolností vůči klimatickým změnám a přírodním živlům. Ginko biloba může dosáhnout věku až 1000 let.

První zmínky o ginko bilobě se objevily v Číně. Už staří čínští léčitelé používali listy a semena tohoto stromu k léčbě astmatu, plicních onemocnění aj. V dnešní době je ginko biloba považována za nejrozšířenější přírodní léčivo v Evropě.

Účinky ginko biloby Potlačuje alergické reakce Stabilizuje hladinu glukózy Pozitivně působí na poruchu sluchu a zraku Odstraňuje pocity únavy Zlepšuje paměť Zvyšuje mozkovou činnost Zabraňuje vzniku sraženin Používá se jako prostředek při nemoci ledvin a jater Zmírňuje příznaky stáří Urychluje hojení ran Prospívá pleti Užívání ginko biloby

Užívání ginko biloby je vysoce bezpečné a bez rizika. Pouze při dlouhodobém předávkování se mohou vyskytnou vedlejší účinky, jako je nespavost, průjem, zvracení a kožní záněty.
 

Pokud je pravda, že existuje zázračný lék, pak ginko biloba je velký kandidát.

Nejlevnější a jedinečné produkty v ČR - ginko - biloba

Obsahuje extrakt z listů stromu ginkgo biloba, česky zvaného jinan dvoulaločný. Listy jinanu dvoulaločného obsahují aktivní látky terpenlaktony a flavonoglykosidy.

Tyto biologicky aktivní látky působí příznivě na:

zlepšení přísunu krve do mozku zlepšení přísunu většího množství kyslíku a cukru do buněk, což vede ke zvýšení potenciálu energie zabránění seskupování krevních destiček a ochranu mozkových buněk.

S přibývajícím věkem se totiž krevní oběh zhoršuje a rozsáhlá pleteň nejtenších krevních cév se postupně ucpává sklerotickými nánosy. To se následně odráží v menším přísunu krve a tím kyslíku, cukru a dalších živin do mozku a ostatních částí těla. Extrakt z listů jinanu dvoulaločného v přípravku HEMA GINKGO BILOBA stimuluje mozkovou činnost a ovlivňuje i ostatní tkáně. HEMA® GINKGO BILOBA působí příznivě u osob se zhoršující se pamětí a s pocitem studených prstů u rukou a nohou.

Složení 1 tablety:

extrakt gingo biloba 36 mg flavonoglykosidů 24% terpenlaktonů 6% fosfát vápenatý 200 mg kyselina stearonová 20 mg mikrokrystalická celulóza 40 mg mastek 40 mg

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.