Mineralfit.cz

Energie a kondice

Kateřina Řehořová

Povinnosti, stres, fyzická i psychická vytíženost. Energii potřebujeme, ale kde ji neustále získávat? Toužíte po radosti a síle i ve volném čase, ale energie nemáte nazbyt? Máme pro vás učiněný zázrak!

Vyčerpání a energie na nule

Cítíte se unavení, malátní a do ničeho se vám nechce? Toužíte to změnit? Užívat si volného času jako dříve, a přitom být psychicky v pohodě? Sílu a radost objevíte i volném čase s produktem Aloe Live energie od Pharma Activ. Přírodní složky působí na zvyšování psychické i fyzické výkonnosti a umožňují spokojený a aktivní život. Receptury z řady Aloe Live jsou opatřeny certifikátem kvality Aloe.

Energie, psychická kondice a stres

Neustálé psychické napětí zvyšuje riziko infarktu, stres vede i k negativní změně stravovacích návyků a jídelníčku. Lékaři znají zázrak pohybu.

Fyzická kondice a energie Pravidelná pohybová aktivita snižuje krevní tlak zlepšuje hladinu cholesterolu zvyšuje citlivost na inzulín uvolňuje duševní napětí zkvalitňuje spánek zpevňuje pohybový aparát udržuje optimální hmotnost (Aloe Vera je pro zlepšení kondice ideální!) působí jako prevence osteoporózy brání úzkostným a depresivním stavům navozuje pozitivní emoce díky vyplavování endorfinů Energie a Aloe Activ Energie

Dostatečná pohybová aktivita a přiměřená fyzická kondice je pro váš organismus nesmírně důležitá. Cvičení je nejlepší časovou investicí pro vaše zdraví, krásu i psychickou pohodu. Nikdy není pozdě začít. Udržte si fyzickou i psychickou kondici. Aloe Activ energie je dobrá volba.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.