Mineralfit.cz

Adopce na dálku

Kateřina Řehořová
Chcete pomoci a mít důkaz, že jdou vaše finanční příspěvky na úrodnou půdu? Zkuste adopci na dálku. Je to jednoduchá možnost, jak pomoci dítěti k normálnímu životu a vzdělání v jeho přirozeném kulturním prostředí.
Adopcí na dálku pomáháte umožníte vybraným dětem získat vzdělání přímo v jejich přirozeném kulturním prostředí (budete hradit školné a výdaje spojené s výukou) podpoříte projekty a rozvoj celé komunity vytvoříte vzájemné osobní vztahy stanete se "adoptivními rodiči" dáte dítěti šanci na lepší život pomůžete dítěti z úplné chudoby posíláním finanční částky pomůžete dítěti dosáhnout alespoň minima životních podmínek, jaké mají ostatní děti jinde ve světě Možnost adopce na dálku Adoptovat může: jednotlivec skupina lidí rodina firma nebo organizace Adopce na dálku - víte kam posíláte peníze? Peníze se neposílají rodině dítěte, ale přímo na účet školy, případně organizátorům v místě. Jako "adoptivní rodina" jste pravidelně informováni o tom, jak si dítě vede ve škole, můžete si vyměňovat aktuální fotografie, dopisovat si, poslat dítěti dárek a v rámci možností se i vzájemně navštívit.
Minimální období, na které je dítě možno adoptovat, je 12 měsíců. "Adoptivní rodič" je pravidelně informován o stavu dítěte a jeho pokrocích.
Můžete i vy zkusit adopci na dálku Adoptivním rodičem se může stát kdokoliv, kdo by rád změnil život alespoň jednomu chudému dítěti a umožnil mu získat vzdělání.
Rozhodnete-li se pro adopci na dálku Postup při vašem odhodlání dítě na dálku adoptovat výběr dítěte registrace do databáze „adopcí“ (vaše jméno, poštovní adresa, telefonní číslo a e-mail pro lepší kontakt) přidělení vašeho specifického symbolu Po vaší první platbě vám budou zaslány bio-data dítěte – dokument s informacemi o dítěti a rodině fotografie dítěte v cílové zemi jsou sdělena jména nových „adoptivních rodičů“ (v Indii i adresa)

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.