Hubnutí do plavek

Léto klepe na dveře a vy už možná jedním očkem šilháte po nových plavkách. Jenže také chcete, aby plavky vypadaly dobře nejen na věšáku, ale i na vás. Zde je pro vás několik tipů, jak toho docílit.

Ženské nohy procházející vodou

Jezte méně masa

Vezměte si příklad z vegetariánů. Nemusíte maso vyřadit ze svého jídelníčku úplně, ale rozhodně omezte příjem masa tučného. Nahraďte jej drůbežím, libovým hovězím a rybami. Stejně jako vegetariáni dávejte přednost celozrnným produktům, ovoci a zelenině. Zapomeňte na alkohol a skladkosti. Zdrojem hubnutí bránících tuků jsou i ořechy, smetanové omáčky a sýry.

Cukr najdete i jinde

Tělo dostává dostatek cukru v běžných potravinách, proto nepotřebuje žádný přísun (v podobě cukrovinek apod.) navíc. Po čokoládě a jiných sladkostech se uvolní větší množství inzulinu, hladina cukru rychle klesne a výsledkem je pak ještě větší hlad. Zkuste při chuti na něco sladkého sáhnout po ovoci.

Ostré koření hubnutí podporuje

Opravdu. Ostré koření brzdí hlad. Pro trávení ostřejšího jídla musí tělo vynaložit více energie a tím nevědomky spalujete tuky. Navíc, ostrého jídla se nepřejíte, protože včas zaznamenáte, kdy máte dost.

S hladovkou opatrně

Po hladovce sice rychle zhubnete, ale organismus si zároveň ukládá energii na horší časy a kila jdou po ukončení hladovky rychle nahoru. Účinná a neškodlivá je jednodenní hladovka založená na ovocných nebo zeleninových šťávách. Nepraktikujte ji ale častěji než jednou za dva týdny.

Hubnutí s detoxikací

Pokud chcete hubnout zdravě, spojte hubnutí s detoxikací. Příkladem přírodní zeštíhlující detoxikační kúry je lázeňská minerální kúra Hollywood Mineral Fit Slim označená logem ZP MV ČR.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies