Alkohol plný kalorií

Decilitr alkoholu dodá tělu více energie a kalorií než většina rizikových potravin. Odborníci na výživu dobře ví, že při snaze zhubnout je základem alkohol zcela vynechat. Dopřát si můžete jen suché bílé a červené víno.

Žena s růží u polic plných vín

Alkohol plný kalorií a štíhlá linie

Z hlediska linie je tím nejlepším alkoholickým nápojem suché bílé nebo červené víno (to neplatí pro polosuché či dokonce sladké).

Lidé, kteří s váhou bojují by si měli dát pozor i na pivo. Kvůli svému složení a vysokému obsahu cukru pivo totiž podporuje ukládání tuků do zásoby hlavně v oblasti břicha.

Destiláty už jsou hodně kalorické, jeden decilitr obsahuje přes 1000 kilojoulů. Ještě hůř jsou na tom likéry (vaječný likér, griotka), ty jsou hodně sladké a navíc zvyšují i cholesterol.

Hubnutí s alkoholem? Spočítejte si to!

 

Lidé, kteří touží zhubnout, by měli denně přijmout maximálně 5000 kilojoulů. Ti, kteří si chtějí váhu udržet a nemají obzvlášť namáhavé povolání, mohou přijmout 7000 až 9000 kilojoulů.

Alkohol - kilogramy přibývají

K tomu, aby člověku přibylo jedno kilo nechtěného tuku, stačí sníst 30 000 kilojoulů navíc nad to, co tělo spotřebuje ve formě energie. Přejídání se na váze pár dní nijak nemusí projevit, ale pak najednou může váha skočit i o jeden dva kilogramy.

Hollywood Mineral Fit Slim® - kilogramy ubývají

Jistě toužíte přebytečná kila shazovat a ne je přibírat. Vyměňte alkohol za tekutý koncentrát Hollywood Mineral Fit Slim, který vám pomůže zhubnout zdravě a ještě zbaví vaše tělo škodlivých látek, které zde zanechal alkohol.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies