Zvířata a sex

Říká o vás, že jste tygřice? Ty ale své partnery po aktu fackují! Myslíte si, že kudlanka nábožná je po sexu nejbrutálnější? Tak to ještě nevíte, co dělají svým partnerům po sexu vosy švábomarovité. Přečtěte si, jaká jsou zvířata v sexu doopravdy..
Dvě mouchy na sobě

Tygřice fackují partnery

Samci tygra i lva se při aktu zakousnou samičce do krku, aby jim neutekla. Jakmile ji pustí, partnerka se mu pomstí několika fackami. Lvi se páří až čtyřicetkrát několik dní po sobě. Akt však trvá jen několik sekund.

Delfíni jsou neustále při chuti

Delfíni jsou velmi náruživí. Klidně ve skupině obklopí samici, aby si na nich vynutili pohlavní styk. Pokud se akce nepodaří, zastrčí svůj penis třeba i do odtokové roury v akváriu.

Delfín a gorila – kdo má delší penis?

Zatímco penis delfína měří až 40 centimetrů, gorilí penis v pohotovostním stavu je jen 3 cm dlouhý. Chcete vědět více - klikněte zde.

Šimpanzi bonobo – všichni se všemi

Šimpanzi bonobo provozují sex od rána do večera. Partnery střídají každou hodinu a půl, takže během dne se pomiluje každý s každým. Samičky nepohrdnou ani lesbickým sexem.

Vosy švábomarovité jsou horší než kudlanky

Že kudlanka nábožná svému partnerovi po styku ukousne hlavu už možná víte. Horší je to ale u samic vos švábomarovitých. Ty po aktu do partnera bodnou žihadlo a ukousnou mu tykadla. Tím samec ztratí orientaci a samice do něj může snést oplozené vajíčko. Sameček zahyne teprve až se z larvy vylíhne nová vosa.

Další zajímavé články

Zvířata tuší neštěstí a katastrofy
Psi umí odhalit rakovinu
Zvířata dokáží zázraky
Albíni - lidé i zvířata
Maltézský psík
Psi - bojová plemena
Zlatý retrívr
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies