Znáte nejhorší mužské vlastnosti?

Seznamte se s nejhoršími mužskými vlastnostmi, kterými jsou lenost, sebestřednost, nepořádnost a také nízká dávka empatie.

Muž ležící na pohovce

Lenost

Musíte jej pokaždé prosit s týdenním předstihem, aby vám pomohl v domácnosti? Místo toho, aby utáhl kapající kohoutek, tak leží spokojeně na gauči a ani se nehne? Než aby umyl nádobí, tak sedí u počítače a surfuje na internetu? Musíte přezouvat pneumatiky a nebo dolévat olej do auta sama, protože se mu nechce? Pokud máte takového „lenocha" doma, věřte, že nejste jediná. Lenost se řadí mezi TOP nejhorší mužské vlastnosti.

Co dělat, když zlenivěl

Sebestřednost

Řada mužů má pocit, že vše se točí pouze a jen okolo nich. Dramatizují nebo dělají ze svých zážitků senzaci, často také přehání některé situace a problémy. A co teprve, když mají tu nejhorší mužskou nemoc - rýmičku! Zkrátka, muži musí být vždy středem pozornosti...

Nejčastější mužské lži

Nepořádnost

Mužovi je jedno, zda odhodí ponožky do kouta, nechá vousy v umyvadle, prázdný obal od jídla dá nazpět do lednice (v lepším případě, v horším případě jej nechá ležet tam, kde jídlo snědl) a nebo, že při jeho vaření to v kuchyni vypadá jako po výbuchu. O zvednutém prkénku ani nemluvě... Bohužel tuto vlastnost mají muži danou geneticky.

Muži a domácí práce - jde to dohromady?

Nízká dávka empatie

Svěřujete se mu se svými pocity, ale on jen mlčí? Zvažujete, zda vás vůbec poslouchá? Možná poslouchá, ale nepočítejte s tím, že vám odpoví tak, jak byste si přála. Většina mužů se totiž nedokáže vcítit do partnerčiných pocitů, navíc také neumí moc komunikovat. Dobrou zprávou ovšem je, že se schopnosti empatie (tedy porozumění emocím a motivům druhého člověka) dá naučit.

Jak poznat, že bude partner dobrým otcem

Jaká je vaše emoční inteligence?

Seznámení přes internet, aneb v čem muži nejčastěji lžou?

Je sex pro vztah důležitý?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies