Žhavé módní trendy pro muže

Nejen ženy, ale také muži rádi vypadají rádi světově a nosí to, co je právě v módě. V dnešním článku vám přinašíme žhavé módní trendy speciálně pro muže. Nechte se inspirovat, buďte IN.

Mužské ruce držící rozepnutou košili

Módní zákony pro rok 2008 – jaké oblečení na sebe?

Jaké oblečení bude letošní léto IN? V módě bude již opět nedbalá, ležérní elegance – krátce řečeno City look. Zkrátka jak se říká - v jednoduchosti je síla.

Džíny - nestárnoucí klasika, která jde s dobou

Džíny jsou nestárnoucí klasika již několik generací a také se není čemu divit... K džínám si můžete obléci prakticky cokoli, vždy však budete vypadat a působit velmi dobře. Džíny a džínovina jsou velmi dobře kombinovatelné s mnoha dalšími střihy, styly, barvami a také materiály.

Pravý a nefalšovaný mužský šarm a elegance každým coulem... jak na to?

Nemusíte mít na sobě zrovna značkový oblek od Armaniho či jiného módního velikána a hedvábnou kravatu, aby jste byl za elegána. Stačí vám dobře padnoucí bílá košile, černé kalhoty, sako a kožené boty. Klasikou nic nezkazíte. Nezapomeňte však na výběr vhodných doplňků k oblečení.

Nezapomeňte na opasek

Pásky jsou již mnoho let nepostradatelným a také praktickým doplňkem jak pro muže,tak i pro ženy.

Nový trend pro muže – znáte rozhalenky?

Už vás omrzely klasické košile, které nosí každý? Nechcete už nosit kravaty? Na druhou stranu však nechcete investovat tisíce do oblečení prestižních módních značek? Udělejte kompromis – rozhalenky!

Móda, trendy, moderní styl - barvou léta je oranžová a modrá

Barvou tohoto léta je oranžová a tyrkysově modrá. Oranžová barva je barvou tepla, je plná optimismu a radosti. Muži, nosící oranžovou, bývají většinou komunikativní, aktivní a sebevědomí.

Modrá barva ze sebe vyzařuje soustředěnost, zodpovědnost, smysl pro kolektiv, věrnost, oddanost, vytrvalost, klid a rozvahu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies