Ženská sexuální turistika

Dovolená, to už zdaleka není jen moře, slunce, koupání a opalování. Dalším hojně vyhledávaným zážitkem je sex. Sexuální turistika není jen výsadou mužů, i tady postupuje emancipace mílovými kroky kupředu.

Malé tetování na rameni

Dámy, kam za sexem?

Oblíbenou destinací českých paní a dívek je Chorvatsko, Kuba, Egypt, Tunisko. Ve světě vede Gambie nebo Jamajka, které jsou však přece jen trochu z ruky. Jamajka má pověst sexuálního ráje. Náruživost tamějších mladíků ročně přiláká až okolo sta tisíc amerických a evropských turistek.

 

Gambie je podle UNICEF považována za ženskou obdobu Thajska. Za levným sexem tu přijíždí až 70 % žen. Údajně nejvíce sexuchtivými turistkami jsou podle neoficiálních statistik Britky, Rusky, Američanky a Němky.

Pryč z Afriky!

Každá z výše uvedených destinací má svá specifika. Co je společné, to jsou často věkově nesourodé dvojice – mladý muž a /výrazně/ starší žena. Není výjimkou, že žena opustí manžela a rodinu, aby začala nový život se svým vyvoleným.

 

Usadí se v jeho zemi a pochopitelně financuje bydlení a životní náklady, a to i přesto, že si o citech svého nového partnera nedělá iluze. Ale třeba v Gambii je velmi časté, že se tamější muži se svými bílými přítelkyněmi chtějí oženit a jdou tvrdě za svým cílem.

 

Důvod? Zatímco západní turista může do jakékoli země, pro Afričany jsou brány Evropy a USA uzavřeny. Ovšem jako manžel cizinky může vycestovat bez problémů. A Evropa nebo Amerika, to jsou hlavně pracovní příležitosti a možnost vydělat peníze.

Dlouhý předsvatební půst

Vycestuje-li samotná žena do arabského státu, cítí se jako královna. Je neustále obletována a zahrnována lichotkami. Arabským mužům v tomto případě nejde až tak o peníze jako spíš o sex.

 

V muslimských zemích je nemyslitelné, aby měla žena-muslimka sexuální styk před svatbou, proto tamější muži moc příležitostí k sexuálnímu vybití nemají. Navíc aby se oženili, musí být finančně zajištěni a držet sexuální půst třeba do třiceti je dost náročné. Turistky jsou často jediná možnost, jak si sexu užít.

Nic není zadarmo

Turistky si sex neplatí přímo, ale je běžné, že útratu v restauraci platí ony, kupují dárky – většinou takové, které se dají dobře zpeněžit, financují společné bydlení, milencova studia nebo je nechávají obstarat nějakou službu, na kterou dají více peněz, než je potřeba.

 

Že ze strany tamějších gigolů nejde o velké city, je jasné. Často mají snoubenky, v horším případě i manželky s dětmi a někdy se nechávají vydržovat několika turistkami najednou /je ale školácká chyba, když to neutají/. Na druhou stranu ani cizinky nemají zábrany a vydržují si v dané zemi několik společníků.

Máš oči jako Kleopatra

Čím to, že ženy – Češky nevyjímaje – tak ochotně padají do otevřených náručí urostlých cizinců? Samy to zdůvodňují tím, že cizinci v jižních zemích jsou daleko vynalézavější pokud jde o svádění – nešetří lichotkami, jsou galantní, ohleduplní, vášniví, pozorní a mají pověst skvělých milenců. Navíc o sebe dbají; dobře se oblékají a parfémy jim taky nejsou neznámé.

 

Ženy potvrzují, že si vždy vylepší své – třeba rozvodem pošramocené – sebevědomí a připadají si jako v červené knihovně – i když tuší, že to není nadlouho. Existuje i vědecké vysvětlení – sexuologové potvrzují, že čím jsou geny vzdálenější, tím je muž pro ženu přitažlivější.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies