Zážitky pro děti

Nechte se inspirovat lákavými tipy na zážitky pro malé i velké. Zážitková agentura Žlutá raketa nabízí dětem zábavné, poučné i adrenalinové zážitky šité přímo na míru.

Smějící se děti v barevných tričkách

Dětská párty s kouzelníkem nebo klaunem

Překvapte své dítě neobvyklou narozeninovou párty a přizvěte na ni kouzelníka a nebo klauna. Klaun děti pobaví svými legračními kousky, kouzelník zase děti naučí jednoduché triky a kouzla. Uvidíte, že s tímto zážitkem, vykouzlíte na tváři svého dítěte úsměv.

Větším ratolestem můžete na narozeninovou párty pozvat profesionálního DJ, který zábavu na párty rozproudí na maximum.

Návštěva večerního Safari

Zažijte podvečerní jízdu safaribusem a prohlédněte si více než 500 afrických zvířat.. Při západu slunce můžete pozorovat nosorožce, zebry, žirafy, antilopy, lvy a nebo třeba gepardy. Připravte se na jízdu, jakou jinde v Evropě nezažijete. Projížďka trvá přibližně 50 minut a celou cestu komentuje průvodce.

Lekce vaření pro děti

Nejen praktickým, ale také zábavným dárkem může být lekce vaření pro děti. Děti se nejen naučí základy vaření, zároveň si také užijí mnoho legrace. Součástí kurzu je i příprava nejrůznějších nápojů, kterými Vás mohou doma překvapit.

Malý bojovník

Má Váš syn rád středověké hrdiny, šermíře nebo vojáky? Pokud ano, je zážitek nazvaný „Malý bojovník" tím nejvhodnějším dárkem! Z Vašeho syna se na pár hodin stane středověký válečník šlechtického původu, který si vyzkouší šermířské umění na vlastní kůži, zachrání krásnou princeznu nebo se projede na válečném oři.

Vyhlídkové lety balónem pro děti i dospělé

Lámete si hlavu, čím byste překvapili Vaše náročné dítko? Překvapte svého potomka vyhlídkovým letem balónem. Poznejte svět z ptačí perspektivy a kochejte se krásou okolní krajiny. Určitě to bude zážitek, na který jen tak nezapomene!

Adrenalin pro děti? Ano!

I děti mají rády adrenalin. Například taková jízda na elektrické tříkolce nebo dětské motorce může Vašim dítkům udělat opravdu velkou radost. Notnou dávku adrenalinu můžete svým dětem zprostředkovat  také při airsoftu, zorbingu, jízdě na bobové dráze nebo třeba při jízdě na dětském vodním skůtru.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies