Žabky - věčný trend

Nevíte jakou obuv si vzít v letních parných dnech? Co takhle žabky? S těmi nic nezkazíte. Navíc se jich nabízí velké množství. Stačí si jen vybrat ten správný styl, barvu a můžete vyrazit.
Bosá noha s žabkami

Žabky - nemějte z nich strach

Nemějte strach z toho, že žabky se nemůžete vzít kamkoliv. Pověrám o tom, že žabky jsou plážová obuv, nevěřte. Žabky se dnes vyrábějí v mnoha variantách, stylech i formách, stačí si jen vybrat.

Žabky - že by věčný trend?

Žabky se staly trendem již před šesti lety a stále se drží. Od té doby se však od obyčejných plážových pantoflí s pěnovou podrážkou přetransformovaly na typ obuvi, kterou lze ušít, jak v nápadném sportovním stylu, tak i elegantně.

Žabky - jaké k čemu?

K sukni vypadají skvěle například žabky s malými podpatky. Naopak k rozervaným džínům si pořiďte žabky ve sportovním stylu. Jdete-li na pláž, obujte se do žabek pohodlných a nejlépe gumových.

Žabky - na každé přehlídce

To, že žabky jsou pomalu, ale jistě typem obuvi, bez které si šatník nedovedete skoro představit, dosvědčují i módní přehlídky světových návrhářů (ti žabky do své kolekce zahrnou téměř vždy).

Další módní tipy najdete zde:

Bižuterie a jiné módní doplňky
Stylové prohřešky v módě
Metrosexuál - jak je na tom váš muž?
Sexy přirozená
STYL a KABO

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies