Vyhrajte vstupenky na koncert Ewy Farne!

Vážení čtenáři, připravili jsme si pro vás další zábavnou soutěž. Máte jedinečnou příležitost vyhrát vstupenky na koncert Ewy Farne, které jsou součástí jejího úžasného turné! Čtěte dál!

Ewa Farna

Soutěž o vstupenky na koncert Ewy Farne

Časopis mineralfit.cz pro vás připravil další jedinečnou soutěž, ve které můžete vyhrát vstupenky na koncert oblíbené popové zpěvačky Ewy Farné, který se koná 31. 5. 2008 ve Vendryni poblíž města Třince. Tentokrát soutěž není omezená věkem, můžete tedy soutěžit, je-li vám deset nebo sto let. A jaká že je vlastně soutěžní otázka?

Soutěžní otázka zní:

Kolik rubrik můžete najít v časopise www.mineralfit.cz? (Nepočítá se kolonka „hlavní strana“)

Termín soutěže

Soutěžní odpovědi zasílejte na e-mail soutez@mineralfit.cz, do 25. 5. 2008 včetně. Do předmětu e-mailu prosím uvádějte nadpis „soutěž o vstupenky Ewy Farne“. 2 vstupenky vyhraje ten, který se umístí v pořadí na desátém místě mezi správnými odpověďmi. Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme mnoho štěstí!

 

Ceny do aktuálních soutěží věnovala umělecká agentura PETARDA PRODUCTION a. s.

 

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a mineralfit.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@mineralfit.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Písemné příspěvky budou posílány na adresu Rádce, spol. s r.o., 28. října 123, 702 00 Ostrava. Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba a jedné soutěže se může zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

9) Zřizovatel soutěže se zavazuje, že kontaktní informace nebude šířit do rukou třetích osob.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies