Vyhrajte luxusní vibrátory FunToys a LELOdesign!

Každá žena touží po krásných věcech. Nikoho už asi nepřekvapí nabídka luxusních mobilních telefonů, mp3 přehrávačů a dalších věcí. Proč ale nemít něco skutečně krásného také ve svém nočním stolku a být "IN" i v ložnici? Nyní máte jedinečnou šanci vyhrát špičkové vibrátory od od firem Fun Factory a LELO.

Pánský vibrátor v modré barvě

Erotické pomůcky již nejsou žádné tabu!

Dávno pryč je doba, kdy téměř vše týkající se erotiky a sexu bylo v naší zemi naprosté tabu a pro erotické časopisy, filmy, ale i pomůcky se muselo jezdit k našim západním sousedům s rizikem nemalých problémů na hranicích. Naopak nedávná je éra asijských gumových, latexových či plastových vibrátorů snažících se nevkusně napodobit pánský penis jako formu jeho "náhražky". A možná právě to nás naučilo vnímat vibrátory a další erotické pomůcky jako něco nevkusného, v tom lepším případě, nebo odporného, v tom horším. A právě tento dogmatizmus byl výzvou pro renomované designéry i výrobce k vytvoření věciček, které dnes úspěšně soutěží o mezinárodní prestižní ceny za design.

Současně, v dnešní liberální společnosti, stále více mužů už nepovažuje za svou neschopnost uspokojit ženu pokud zjistí, že sama používá erotické pomůcky nebo by je ráda při společných hrách (bohu díky). Erotické pomůcky se tak stávají doplňkem společného sexuálního života a tento trend motivuje výrobce k investicím do vývoje a výroby kvalitních erotických pomůcek s cílem budovat v tomto oboru značku a renomé, jak je u evropských firem zvykem.

Výrobci vymýšlejí pro tyto moderní vibrátory nové názvy jako např. „intimními masážními strojky", „výrobky pro potěšení", „intimní partnerské produkty" a další pojmy více reprezentující jejich použití než samotnou činnost. Tyto nové intimní masážní strojky lze bez nadsázky považovat za vkusná umělecká díla designérů nebo přinejmenším decentní módní doplňky.

Takové moderní erotické pomůcky mají luxusní a funkční design, barvy podle módního trendu, propracované ergonomické ovládání, zámek tlačítek proti samovolnému spuštění v kabelce,  procesorem řízené uživatelské masážní programy pro vnitřní i vnější stimulaci, vestavěné dobíjecí akumulátory jako mobilní telefon nebo dokonce možnost dobíjení přes USB v notebooku (kabelkové cestovní modely), kontrolku stavu nabití a další technické vymoženosti.

Jsou vyrobené ze špičkových materiálů používaných v medicíně (nejčastěji lékařský silikon, který je příjemný a hebký), jsou pachově neutrální a zdravotně nezávadné a v neposlední řadě musejí být stylově zabalené, neboť výrobce předpokládá, že budou častým předmětem partnerských dárků.

Věřte milé dámy, že s takovou věcičkou se rádi pochlubíte nejen své kamarádce, ale i kamarádovi - ostatně, opravdu se není za co stydět. To vše pořídíte za ceny srovnatelné s cenami značkového oblečení či obuvi. Z vibrátorů se dnes stávají intimní masážní strojky a míří mezi všechny generace uživatelek i uživatelů. Špičkami v tomto oboru jsou například švédský výrobce LELO, německý FUN FACTORY nebo britský JE JOUE se svým revolučním inteligentním masážním strojkem Sasi.

Ochutnávka z lákavé nabídky

DeLight

Nadčasový multifunkční vibrátor z dílny německého výrobce Fun Factory získal jako vůbec první erotická pomůcka na světě ocenění za design Red Dot Design Award. Ve spolupráci s gynekologem byl Delight speciálně navržený pro současnou masáž klitorisu a bodu G.

Prodává: www.FunToys.cz

 

GIGI

Speciální tvar, sametový povrch, pět vibračních módů. Navržený nejen k masáži bodu G.

Prodává: www.LELOdesign.cz

 

SMARTBALLS teneo duo

Sametový povrch a elegantní design těchto vaginálních kuliček potěší nejen oko, ale celé tělo.

Prodává: www.FunToys.cz

 

Chcete vyhrát vibrátor nebo vaginální kuličky? Nyní máte tu možnost!

Soutěžní otázky zní:

1. Kde se vyrábí erotické hračky pro dospělé Fun Factory ?

a/ Čína

b/ Německo

c/ USA

Správnou odpověd hledejte na www.FunToys.cz

2. Kde se nachází návrhářské studio firmy LELO ?

a/ Česká republika

b/ Francie

c/ Švédsko

Správnou odpověd hledejte na www.LELOdesign.cz

3. Jakým způsobem je napájen intimní masážní strojek SaSi ?

a/ přímo ze sítě 220V

b/ 4 x tužková baterie typu AA

c/ akumulátorem, který se dobíjí podobně jako mobilní telefon nebo mp3 přehrávač

Správnou odpověd hledejte na www.JeJoue.cz

Co můžete vyhrát?

1. cena - vibrátor Fun Factory Delight s prestižním designem v hodnotě 3300 Kč

2. cena - vibrátor LELO Gigi v hodnotě 2000 Kč

3.cena - vaginální kuličky Fun Factory SMARTBALLS teneo duo v hodnotě 700 Kč

Odpovědi posílejte na e-mailovou adresu: soutez@mineralfit.cz , do předmětu uveďte název soutěže.

Kdo vyhraje?

100. správná odpověď získává vaginální kuličky SMARTBALLLS. Výherce, který se se správnou odpovědí umístí na 500. místě, získává vibrátor LELO Gigi.1000. správná odpověď získává hlavní cenu - vibrátor Fun Factory Delight s prestižním designem v hodnotě 3300 Kč.

Začátek soutěže

17.9.2009

Ukončení soutěže

17.10.2009

Přejeme hodně štěstí!

 

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@mineralfit.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies