Vybíráme šperky a bižuterii

Bižuterie, korálky, šperky stříbrné, z bílého zlata i zlaté. To je jen hrstka z toho, co se právě v letošní podzimní módní sezóně nosí. Nebojte se doplňků z bižuterie a šperků, dokáží i jednoduchý outfit naprosto rozzářit. Třeba taková brož, chcete být přece za hvězdu!

Korálky v různých barvách

Ráda se odlišujete a potřebujete něco extra Nebojíte se experimentů a ráda šokujete A víte co si pořídit právě na tu letošní podzimní módní sezónu

Bižuterie a jiné módní doplňkyrudý náhrdelník

Pořiďte si korálky! Velké, malé, výrazné i něžné. Všechny jsou in, jen musí barevně ladit s vašim celkovým outfitem. Pokud módu cítíte, nebude problém vybraný model dokonale sladit. Máte-li pochybnosti, poraďte se s prodavačkou nebo vezměte s sebou na nákupy zběhlou kamarádku. Nebo si jednoduše sedněte k počítači a v klidu vybírejte bižuterii od rána do večera. 

Bižuterie jako český módní doplněk

Bižuterie se u nás v České Republice stále častěji nosí a módní návrháři ji s oblibou používají na svých módních přehlídkách. Bižuterie se jako módní doplněk vždy vyjímala po celém světě a i české ženy chtějí být in. Být moderní, být trendy znamená nosit to, co nosí celý svět. Doplňky k módě neodmyslitelně patří! Vůbec se nebojte experimentovat a klidně se dejte do nákupu extra kousků. Dnes se rozhodně fantazii meze nekladou. Vybírejte bižuterii ze skla, korálků, oceli i přírodních materiálů.

stříbrné náušniceJdeme na šperky

Tady je nabídka opravdu velice široká. Půjde spíše o vás, co přesně hledáte, o jaký šperk má jít. Rozhodně i na podzim budou stále v oblibě šperky tak třpytivé, že jsou vidět už dálky. Která žena odolá prstýnku či náušnicém, které jsou osazeny zirkony Pokud ne nespokojíte jen tak s něčím, určitě vás osloví originální šperky. Zlatý nebo stříbrný přívěsek s vltavínem vůbec není k zahození. 

Chcete vidět více Koukněte zde

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies