Vyberte si správnou řasenku

Pokud chcete získat svůdný pohled a příroda vám do vínku nenadělila husté a dlouhé řasy výrazné barvy, musíte si vybrat vhodnou řasenku, která vám k tomu dopomůže. Každá žena je krásná. Ale proč bychom se měly trápit nějakými nedostatky, když se jich můžeme zbavit nadobro? Stačí o řasy jen správně pečovat a vybrat si na pomoc pár šikovných pomocníků, jenž naši krásu vyzdvihnou ještě o něco výš.

Vyberte si tu správnou řasenku

 

Řasenka - podle čeho bychom ji měly vybírat?

 

Záleží především na délce a hustotě vašich řas. V obchodech najdete spoustu řasenek, které slibují prodloužení řas, což ocení především ty z nás, které mají krátké a silné řasy. Ženy s dlouhými řasami by měly volit spíše takové řasenky, které neprodlužují a pro řasy jsou lehčí variantou.

 

Prodlužující řasenky vaše řasy zbytečně přetíží a vy se pak budete cítit nepohodlně. Jestliže jsou vaše řasy plné a husté, tak vám bude stačit běžná řasenka, se kterou budou vaše řasy zvýrazněné, ale přesto lehké a nadýchané. Ženy, které byly obdařeny jemnými a řídkými řasami potřebují speciální řasenku, která řasám dodá objem i velikost.

 

Velikost, délku a tvar tuby řasenky si už musíte vybrat samy podle toho, jak vám bude sedět v ruce. Jedině tak nanesete barvu rychle a rovnoměrně. Některým ženám sedí zahnutý kartáček, jiným rovný nebo kulatý, díky kterému nanesete barvu snadno a přitom ji nerozmažete po celé tváři. Pokud si jdete zaplavat nebo vyrážíte do přírody a nechcete, aby se vaše řasenka v případě deště rozmazala, volte voděodolnou. Tu však jen tak nesmyjete, vyžaduje důkladnější odlíčení.

 

Na slavnostní příležitosti si můžete pořídit i speciální řasenku, díky níž získáte dramatičtější vzhled. Takové řasenky totiž vaše řasy prodlouží, ztmaví a také jim dodají objem. Také si můžete vybrat z různých barevných variant, nemusíte být vždy věrná jen “černé”.

 

Řasenku nanášejte opatrně

 

Spirálu nanášejte pěkně od kořínků až ke konečkům řas, abyste nanesly rovnoměrnou vrstvu. Jestli chcete, aby vám barva lépe držela na řasách, ještě před nanesením řasenky je zkuste odmastit. Postačí vám k tomu jen trocha pudru. Když budete chtít řasy výraznější, klidně naneste i druhou vrstvu, avšak vždy počkejte, až ta první vrstva důkladně zaschne. Pokud se vám slepí řasy, rozčešte je a teprve pak naneste druhou vrstvu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies