Výběr plavek nebyl nikdy tak jednoduchý

Každá z nás je od přírody obdařená jinak. Někomu bylo do vínku dáno malé poprsí, některé měly to štěstí na poprsí střední a někdo byl obdarován velkými ňadry. Co „kus“ to originál a tak by to asi mělo být. Kdybychom všechny vypadaly stejně, byla by to dost velká nuda.

Žena v plavkách ležící na pláži

Nositelky velkého poprsí si asi postesknou, protože s většími ňadry nastává i problém, kde si koupit vhodnou podprsenku. O koupi hezkých a slušivých plavek raději ani nemluvit. Pro takto obdařené ženy se pak stává přímo noční můrou nakupování spodního prádla a vodě se občas vyhýbají obloukem a to jen proto, že jejich ňadra v plavkové podprsence prostě nevypadají dobře. Na trhu je velký sortiment tohoto zboží, ale buď není požadovaná velikost košíčků, nebo marně sháníte vhodný obvod podprsenky, popřípadě vám vůbec nesedí střih. Když už máte to štěstí a seženete plavky, které by se vám líbily, výborně by seděly a cítila byste se v nich dobře, pak začnete pochybovat o kvalitě plavek a máte obavu, že za několik měsíců přijde na řadu stejný kolotoč obíhání obchodů.

plavky Timopodprsenka Timo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Při výběru podprsenky nebo plavek vyzkoušejte TIMO, které je ryze českou firmou produkující kvalitní a elegantní spodní prádlo i plavky. Máte možnost vybírat z jednodílných i dvoudílných plavek různých střihů i barev. TIMO prodává plavky pro ženy s většími ňadry, které jsou velmi slušivé a při jejich nošení se každá žena bude cítit jako ryba ve vodě. Navštivte některou z prodejen Tima, nebo se podívejte na jejich e-shop a určitě si své vysněné plavky vyberete. Třeba z kolekce plavky 2014. V kamenném obchodě vám milý personál rád poradí jak vybrat to pravé zboží, aby bylo 100% vše na svém místě. Při nakupování v Timu na to už nebudete sama!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies