Výběr bazénu a zastřešení

Kdo by nechtěl mít svůj vlastní bazén. Jenže při nákupu hraje velkou roli cena, kvalita a nároky na údržbu. Jak si vybrat ten správný bazén a později nelitovat? K bazénu by mělo patřit také bazénové zastřešení, které přináší spoustu koupacích výhod.

Zakrytý bazén na zahradě

Proč pořídit bazénové zastřešenízastřešení pro bazény

Bazénové zastřešení k bazénu rozhodně patří. Pokud milujete odpočinek u bazénu v letních měsících, rozhodně si bazénové zastřešení pořiďte, vždyť příjemnou koupací sezón tak natáhnete až na půl roku. To je celkem dobrý důvod proč bazénové zastřešení pořídit.

Má to i další výhody. Kromě toho, že se vy i děti budete moci déle oddávat bazénovým radovánkám, ušetříte si i spoustu času a práce. Bazénové zastřešení uchrání bazén před spoustou nečistot. Na podzim nebudete muset vybírat z bazénu listí, z jara nebude plný pylu a všelijakých jiných nečistot, které vítr přinese. 

Firma Popp, která se v tomto oboru pohybuje na trhu už několik let nabízí bazénové zastřešení pro všechny klienty, i pro ty opravdu náročné. Můžete si vybrat z několika modelů, od těch klasických až po ty opravdu luxusní. Vybírat také můžete dveře bazénového zastřešení. Budou stačit dveře pantové, posuvné čelní nebo boční Jsou tady také dveře zásuvné a lomené čelo. 

Každý tady najde to nejlepší pro svůj bazén i zahradu.

Bazény fóliové

Fóliové bazény se zapouští do země. Vnitřek je tvořen mrazuvzdornou a protiplísňovou fólií. Kvalitní fóliové bazény jsou tvořeny stabilní stěnou a vydrží 25 až 30 let.

Bazény z těžké fólie

mají životnost až 20 let. Vyznačují se vysokou estetičností, mohou být různých tvarů a velikostí, jsou vysoce pevné, nepropouštějí vodu a neztrácejí barvu. Odolávají vyšším teplotám, jsou jednoduché na údržbu a snadno se vypouštějí. Nevýhodou je nutnost stavební připravenosti. 

zastřešení bazénuBazény keramické

Keramické bazény mají vnitřní vanu vyloženou keramikou. Působí dobře esteticky a jsou velmi trvanlivé. Z různě barevných keramických obkladů může vzniknout poutavá mozaika. Z obkladů si můžete složit i vlastní motiv či obrázek. Rekonstrukce keramických bazénů je obtížnější, nároky na údržbu i cena je vyšší. Životnost se pohybuje okolo 10 let.

Bazény plastové

Plastové bazény jsou vyrobeny z polypropylu, který vydrží až 15 let. Snadno se ale poškrábe, vzedme nebo zabarví. Při vypouštění bazénu hrozí nebezpečí jeho zborcení a velkým horkem se může zdeformovat.

Pokud přemýšlíte o pořízení venkovního bazénu s bazénovým zastřešením, nebo potřebujete pouze bazénové zastřešení, není problém si modely na vlastní oči prohlédnout. Tuto možnost nabízí showroom nedaleko města Lednice. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies