Vliv geopatogenních zón

Cítíte se dlouhodobě unaveni, trpíte bolestí hlavy, nebo dalšími závažnějšími nemocemi? Někdy nemusí pomoci ani lékaři, protože můžeme být vystaveni škodlivým geopatogenním zónám.

Pohovka s křeslem v místnosti

Vliv geopatogenních zón

Trpíte dlouhodobě nějakou nemocí? Cítíte se unaveni, malátní a léky nezabírají? Někdy stačí třeba přemístit jen nábytek nebo postel a problémy mohou zmizet.

Co jsou geopatogenní zóny

Příčinou toho, že se člověk necítí nejlíp může být elektromagnetické pole v místě, kde člověk spí nebo pracuje. Dlouhodobější pobyt v těchto zónách může způsobovat zdravotní problémy a odstartovat řadu chorob. Podle teleztétů mohou geopatogenní zóny ovlivňovat také rostliny, zvířata nebo dokonce výpočetní techniku.

Jak poznat geopatogenní zóny?

Někteří lidé jsou natolik citliví, že reagují citlivě na tyto energie a dokáži říct, kde se nacházejí. Vodítkem může být také chování zvířat. Pokud si např. pes zvolí pro svůj odpočinek určité místo, tak s největší pravděpodobností bude bez těchto zón. Podle teleztétů je naopak dobře v těchto zónách kočkám, včelám, mravencům. Geopatogenní zóny vznikají v zemi nebo na povrchu a jsou to určitá energická pole, působící na zdraví lidí. Zdravotní problémy tak způsobují např. podzemní prameny, tektonické poruchy a zlomy, elektrický smog. Je známo, že v průmyslových zemích se jen stěží vyhneme působení elektrických energií, které vyzařují televizory, rádia, mobily, počítače, vysokonapěťová vedení a ostatní elektrické přístroje. Citlivější osoby to mohou pocítit zvýšenou únavou, špatným soustředěním, migrénou a závažnějšími nemocemi.

Měření geopatogenních zón

V současnosti někteří teleztéti nabízejí plošná měření geopatogenních zón. Kupříkladu vám poradí, jestli pozemek, na kterém chcete začít stavět, je vhodný či není. O vlivu geopatogenních zón už věděli ve starém Egyptě a Římě, a je potvrzeno, že se jim snažili vyhnout – konkrétně při stavbách domů. Ne každý je ale ochoten přiznat a dokonce pouze připustit, že existuje něco, co poškozuje zdraví lidí. Vzhledem k tomu, že doposud neexistuje měřící přístroj, musíme se smířit s určováním geopatogenních zón teleztétickou metodou - to znamená vyhledat GPZ pomocí virgule, kyvadla, nebo dalších pomůcek, které určití lidé k vyhledávání zón používají. Ať už si zóny necháme vyhledat, nebo ne, dobrým pomocníkem při uspořádání nábytku může být chování psa. Alespoň v místech, ve kterých trávíme spoustu času, bychom měli myslet na uspořádání nábytku, abychom se cítili pohodově a nestresově.. Zároveň je vhodné v místnostech určených k odpočinku mít co nejméně elektronických a elektrických zařízení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies