Vlasový laser na problémy s vlasy

Trápí vás padání vlasů, lupy, mastné nebo suché vlasy, jsou vaše vlasy jakoby bez života? A víte, proč tomu tak je? Zde najdete vysvětlení a možná i pomoc - v podobě vlasového laseru.
Muž s mokrými vlasy
Mezi nemoci vlasů zařazujeme změnu struktury vlasů (lámavost), nadměrný růst vlasů na neobvyklých místech, vypadávání vlasů, mastné a suché vlasy i změnu barvy vlasů.

Chorobné vypadávání vlasů

Při chorobném vypadávání vlasů vlasové cibulky asi po dvou měsících odumírají a vlas vypadne. Nový vlas je tenčí, kratší a vypadává ještě dříve. Tento proces se opakuje několikrát, dokud vlas nezanikne úplně a tímto vzniká prázdné místo.
Nejčastějšími důvody vypadávání vlasů jsou genetické vlivy, stres, porucha činnosti pohlavních orgánů, nervové vypětí. Vypadávání vlasů může souviset s infekčními nemocemi a nedostatkem vitaminů, hlavně ze skupiny B. Mírné vypadávání vlasů (které nepřekračuje 100 vlasů denně) není pokládáno za chorobné.

Vlasový laser je dobrá volba

Vhodnost použití vlasového laseru je při všech výše jmenovaných potížích s vlasy.
Zkuste účinky vlasového laseru, který řeší potíže s padáním vlasů v důsledku stresu, porodu, kojení, pomáhá vlasům poškozeným trvalým barvením, trvalou a používáním nevhodných vlasových přípravků.
Pokud vás žádný z těchto uvedených problémů netrápí a vaše vlasy jsou v pořádku, i pro vás vlasový laser něco nabízí - ještě krásnější vlasy.

Jak takový laser funguje?

Biostimulační laser pozitivně ovlivňuje buňky vlasového folikulu a vlasové papily. Pokožka na hlavě se tak lépe prokrvuje, vlasové kořínky mají více výživy pro svůj růst.
Pro nejlepší efekt je třeba 10-20 aplikací vlasového laseru. První výsledky se dostaví asi po páté aplikaci a snižuje se výskyt problémů s vlasy.
Po aplikaci laseru by vlasy měly růst silnější a zdravější. V době, ve které budete využívat účinků laseru, se doporučuje používat přírodní vlasovou kosmetiku, vlasy by se neměly barvit, trvalit a je třeba také omezit používání vosků, gelů, tužidel a laků.
Pro podporu účinků laseru je dobré kůru doplnit ještě o používání vitaminů a minerálů (hlavně zinku a vitaminu B).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies