Vizitky musí zaujmout

Vizitkou se prezentujete jako seriózní člověk. Nejste si jisti, zda mít či nemít vlastní vizitku? Vizitky mají praktickou funkci hlavně v byznysu, měla by vystihovat charakter vašeho podnikání.
Stojan na vizitky s adresami

Vizitky o vás mnohé prozradí

Už dávno jsou pryč časy, kdy mít vlastní vizitku, bylo považování za snobské. Ať už máte vlastní firmu nebo jste zaměstnancem, vizitka je potřeba. Vybírejte pečlivě, vizitky musí odpovídat celkovému pojetí firmy a zároveň vystihovat vaši osobnost.

Kdy a jak nabízet vizitky

Vizitky nenabízejte ihned po pozdravu (je to neslušné, neuděláte dobrý dojem). V případě, že vlastníte více vizitek, prezentujte se vždy jen jednou z nich (volte tu nejvhodnější pro danou schůzku).

Tituly na vizitkách

Není nutné klást velký důraz na funkce. Každá firma má jinou organizační strukturu a málokdo z podivných titulů pochopí, co vlastně děláte. Pořizujete-li si vizitku, neklaďte důraz na vyjmenování všech různých pozic, které ve firmě zastáváte. Klienti vás budou respektovat podle vašich schopností a zdravého sebevědomí. Jestli máte na vizitce vypsanou přední pozici, je bude zajímat už méně.

Vizitky by měly obsahovat

  • srozumitelnou funkci
  • zaměstnavatele
  • spojení na vás do práce
  • případně mobil (s mobilním číslem opatrně, je to zásah do vašeho soukromí)
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies