Venkovní bazény pro sport i relaxaci

Podzim už sice klepe na dveře, ale léto se ještě nevzdává a horké dny přímo lákají svlažit se v osvěžující, průzračné vodě. A proč chodit někam daleko, když můžete mít bazén přímo na zahradě?

Bazén na zahradě s lehátkem a židlemi u stolu

Ještě nemáte bazén?

Mít bazén u domu je fajn. Vyjdete ze dveří a máte koupání jen pro sebe. V horkých dnech se už nemusíte trmácet v rozpáleném autě na přeplněná veřejná koupaliště. Venkovní bazén ocení i děti, které se dosytosti a pod vaším dozorem vydovádějí. Taky letní párty u bazénu nemá chybu. A to nemluvíme o přínosu pro vaše zdraví, postavu a fyzičku.

Vybírejte s rozmyslem

Bazén není nejlevnější investice. Proto se o jeho pořízení vyplatí přemýšlet s předstihem, abyste při výběru nešlápli vedle. Jedny z nejkvalitnějších bazénů na českém trhu nabízí firma Albixon. Bazény Albixon znají milovníci koupání nejen v ČR, ale i v zahraničí, kde jsou vyváženy pod ochrannou známkou IDEALCOVER. U Albixonu najdete nejen širokou nabídku technologií, perfektně proškolené odborníky, ale taky příznivé ceny. Navíc vám při výběru bazénu a jeho instalaci poradí a navrhnou pro vás nejlepší řešení. A aby toho nebylo málo, na svých stránkách vám krok za krokem vysvětlí stavební přípravu, která předchází vložení skeletu bazénu, takže nemusíte pracně lovit informace jinde. Vše je tu jasně a přehledně vysvětleno.

Venkovní bazény pro každého

Už 20 let prověřenou klasikou jsou zapuštěné bazény, které mohou být buď zcela, nebo částečně zapuštěny do okolního terénu. U nich můžete popustit uzdu své fantazii a vybrat si z několika tvarů, např. ovál, obdélník, kruh nebo zvolit atypický tvar, který bude vyroben podle vašeho přání. Výhodou je i to, že si tyto bazény můžete libovolně vylepšit instalací funkčních doplňků, jako jsou např. reflektory, protiproud, vestavné schodiště apod., problémem není ani zastřešení. Samozřejmě že tohle všechno najdete pod jednou střechou, respektive internetovou adresou.

Relativní novinkou jsou přelivové bazény, bez nutnosti instalace vyrovnávacích nádrží. Zjednodušeně řečeno se jedná o samonosné bazény, které jsou na své horní hraně osazeny přelivovými žlábky fungujícími zároveň jako vyrovnávací nádrže.

Ať už si vyberete jakýkoli typ bazénu, za své peníze dostanete tu nejlepší kvalitu – tyto venkovní bazény mají totiž životnost až 50 let.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies