Velikonoční výzdobu nechte na dětech

Velikonoce jsou svátky klidu, ale pro rodiče to platí spíše naopak. Pokud si děláte starosti s velikonoční výzdobou, neobávejte se nechat ji na vašich dětech. Podpoříte tím jejich umělecké vyjádření a ještě navíc je zabavíte.
Zelené velikonoční vajíčka

Velikonoční výzdoba – kraslice s pohádkovými motivy

Udělejte si netradiční velikonoční výzdobu s kraslicemi, na které vaše děti nakreslí například postavičky z jejich oblíbeného kresleného seriálu. Pokud chcete mít pestrobarevné velikonoce, kraslice před malováním obarvěte speciálním barvivem, která jsou k dostání v mnoha barevných odstínech.

Kraslice a vystřihovánky

Vaše dítě se také skvěle pobaví, pokud před něj na stůl položíte ústřižky barevných látek, aby vystřihovalo různorodé tvary a polepovalo jimi kraslice. Se složitými tvary mu můžete trochu pomoci anebo mu jemně na látky motivy předkreslit.

Vybarvování předlohy s velikonočním motivem

Kreslení je jedním z nejlepších způsobů, jak v dítěti rozvíjet tvořivost a také smysl pro detail. Pokuste se vaší ratolesti nakreslit černým fixem nebo tužkou velikonoční předlohu, kterou pak bude vybarvovat jako omalovánku. Pokud použijete tvrdý papír, můžete navíc ozdobu pověsit na provázek nebo vystavit do dětského pokoje.

 

Který sport je vhodný pro vaše dítě?

Zdravý jídelníček v průběhu těhotenství

Předškoláci - co by měli umět?

Vegetariánská strava během těhotenství a kojení

Kojenecké plavání

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies