Věkový rozdíl mezi partnery - opravdu na tom záleží?

Říká se, že láska nezná hranic a že kvete v každém věku. Nemáme na mysli, když vás s partnerem dělí jen pár let. Ale co když je starší (nebo mladší) třeba o 20 let? Pořád si myslíte, že věk nehraje roli? Jak na takové páry pohlíží okolí a může to vůbec fungovat?

Věkový rozdíl mezi partnery

 

Lidé uznávají spíše páry, ve kterých je muž s mladší partnerkou. Pro většinu lidí je žena s mladším partnerem ještě pořád vnímána jako něco špatného. Proč tomu tak je? Chlap si může najít mladou “kost”, ale když si žena najde “zajíčka”, je to opravdu odsouzeníhodné?

 

Milé dámy, jestli máte mladšího či staršího partnera, na tom přece nezáleží. Ignorujte okolí a soustřeďte se jen na sebe a partnera. Pokud se milujete a jste ve vztahu spokojení, tak na ničem jiném nezáleží. Věk je jen číslo. Existují starší muži a ženy, kteří v sobě mají více energie než o několik ba i desítek let mladší kluci. Ale abychom nekřivdili mladším mužům, najdou se i takoví, kteří mají ve 20 letech více rozumu než chlapi ve 40. Obecně vzato jsou vztahy, ve kterých je muž ten starší, daleko více komplikovanější. Pojďme se podívat, jaké jsou ty nejčastější problémy.

 

Chodíte se starším mužem? Pak byste měla vědět, co vás v budoucnosti čeká.

 

Určitě počítejte s tím, že se vaše priority a zájmy mohou lišit. A kvůli věkovému rozdílu na vás může hodně žárlit. Také nečekejte, že s ním zažijete spoustu sexu. Může být aktivnější než mladší muži, ale také nemusí. Jestli je vašemu partnerovi kolem 50 let, pak pro vás už určitě nebude překvapením, že už byl ženatý a možná i víckrát. Nějaké vztahy má jistě za sebou, takže je vysoce pravděpodobné, že má z předešlých vztahů i nějaké děti. Měly byste se připravit na to, že vás možná nebudou mít až tak v oblibě. Jestli jste stejně stará jako jeho děti či dokonce mladší, tím více hrozí, že vás jeho děti nikdy nebudou brát vážně a v některých případech pro ně navždy zůstanete pouhou “macechou”.

 

Někdy vám dokážou zkomplikovat život i jeho exmanželky. Tady platí pravidlo, buďte trpělivá, ale včas vymezte své hranice. Jak vás bude vnímat okolí? No musíte brát v potaz, že si o vás budou myslet, že jste “zlatokopka”, která je s ním jen kvůli penězům a majetku. Nesnažte se bránit a nic lidem nevysvětlujte. Nedlužíte jim žádné vysvětlení, proč s ním jste. A zbytečně byste si to zkomplikovala. Neplýtvejte energií na lidi kolem, kteří to nikdy nepochopí. Jestli s partnerem plánujete děti, dobře si to rozmyslete. Je totiž možné, že je neuvidí dospívat, neboť muži umírají dříve než ženy, což je bohužel smutná a krutá realita. A navíc ho okolí bude vnímat spíše jako dědečka než tatínka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies