Vánoční dárky - nákup podle znamení zvěrokruhu

Jednou z možností, jak problém s výběrem (nejen) vánočních dárků vyřešit, je nákup podle lunárního znamení, ve kterém se daná osoba narodila. Dáme vám pár tipů na rychlý nákup a ideální výběr.

Vánoční dárky s mašlí

Vánoční dárky pro Kozoroha (21.12. – 19.1.)

Osoby tohoto znamení jsou přemýšlivé, vytrvalé a zdrženlivé. Nic neberou na lehkou váhu a upínají se do budoucnosti. Nedokáží se dostatečně uvolnit a přesnost také není jejich silnou stránkou.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Kozorohům zajisté uděláte radost vánočním dárkem jako je pěkná kniha, permanentka do solária, fitcentra, sauny apod. nebo nějaký zajímavý budík či hodiny. Na škodu by určitě nebyl poukaz na aktivní dovolenou u moře (kde díky dárku shodí pár kilo) nebo lázeňský pobyt.

Vybíráte dárek pro Vodnáře (20.1. – 18.2.)

Vodnáři jsou klidní idealisté, kteří se neradi nechávají do něčeho nutit. Mají rádi moderní a nové věci a ze všeho nejvíc potřebují mít životní cíl. Jejich životnímu stylu přizpůsobte i vánoční dárky.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Vodnářům určitě udělá radost kniha o filozofii či historii a umění. Úsměv na rtech jim určitě vykouzlí módní oblečení a doplněk nebo nejnovější výkřik techniky.

Ryby (19.2. – 20.3.) potěšíte voňavým vánočním dárkem

Ryby jsou vnímavé a někdy až přecitlivělé osoby, které se přizpůsobí každé situaci a ne vždy to je bez následků. Rády pomáhají druhým lidem, jsou chápavé a lehce ovlivnitelné.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Ryby zajisté potěší dárek v podobě přírodní kosmetiky, knihy se spoustou informací, jako je třeba encyklopedie, ale i svetr či župan. Radost jim udělají vonné tyčinky, relaxační koupele a olejíčky, aromalampy nebo CD s jejich oblíbenou hudbou.

Vánoční dárek pro Berana (21.3. – 20.4.)

Osoby narozené ve znamení Berana jsou spontánní, přímé, upřímné a zajímá je vše kolem sebe. Nezajímají je však zkušenosti druhých, raději se o všem přesvědčí sami.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Beranům uděláte radost historickou knihou, románem, encyklopedií či filmem. Ocení také mikroskop nebo dalekohled, Berani mají rádi netradiční vánoční dárky.

Býk (21.4. – 20.5.) uvítý hodnotný dárek

Býci si rádi užívají a obklopují se majetkem. Obstarat si ho dokáží, jelikož jsou vytrvalí a dokud nedostanou, co chtějí, tak si nedají pokoj. Pokud se být naštve, nedá se to přehlédnout.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Snad největší radost uděláte Býkovi, když ho obdarujete stříbrem či zlatem. Dárek, vhodný pro tyto osoby, jistě najdete i ve starožitnictví. Při výběru vánočního dárku pro Býka nehleďte na cenu.

Blížencům (21.5. – 21.6.) vánoční dárek originálně zabalte

Lidé Blíženci se dokáží dokonale přizpůsobit. Jsou obratní, živí, rychlí a fantazie jim určitě není cizí. Jelikož jsou přehnaně zvědaví, budou se těžit na cokoliv pěkně zabaleného.

Nejvhodnější vánoční dárek:

U Blíženců nic nezkazíte třeba knihou o životě slavných osobností. Pokud se vám to zdá příliš chabé, kupte svým nejbližším k Vánocům fotoaparát, kameru nebo poznávací zájezd.

Rak (22.6. – 22.7.) má rád technické dárky

Raci mají ze všeho nejraději svou rodinu a cítí se tam v bezpečí. Jsou zranitelní, citliví a často se obávají okolí. Ale pozor, rádi se vracejí do svých dětských let.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Trefa do černého bude, když Raka obdarujete jakoukoliv technickou věcí (strojek na holení, mobilní telefon, hodinky, PC) nebo čímkoliv pěkným na sebe.

Lev (23.7. – 22.8.) touží po drahých vánočních dárcích

Osoby narozené ve znamení Lva rádi vynikají, touží po slávě, mají dobrý organizační smysl, jsou odvážné a někdy až příliš sebevědomé.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Pokud chcete Lva opravdu potěšit, asi budete muset udělat průvan v peněžence. Radost jim udělá výrazný šperk, drahý parfém, luxusní pero nebo cokoliv co je právě v módě (nejdokonalejší mobilní telefon, MP3 přehrávač apod.).

Panna (23.8. – 22.9.) je nenáročná

Panny se vyznačují puntičkářstvím, šetrností, přesností a spořádaností, jsou stálé a spolehlivé. Takže pokud si je nakloníte na svou stranu, je to pro vás výhra.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Osoby ve znamení Panny potěší vše, co jim pomůže udržet pořádek a přehled (plánovací kalendář, kapesní počítač, kabelka, pořadač na dokumenty apod.). Chybu neuděláte, ani když je obdarujete knihou či přístrojem pro zlepšení jejich zdraví.

Váhy (23.9. – 22.10.) - vánoční dárky pro inspiraci

Váhy jsou ohleduplné, nemají rády spory a raději o ničem nerozhodují. Pokud jde o nepříjemný problém, raději počkají v dáli, jak se situace vyvine.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Váhy potěší šperk, keramika či porcelán, obraz nebo nějaká praktická věc. Opravdu velkou radost jim uděláte, když vyřešíte problém, nad kterým se dlouho rozhodují. Kupte jim věc nad jejíž koupí váhají už poměrně dlouho, zorganizujte letní či zimní dovolenou.

Štír (23.10. – 21.11.) potřebuje dárek v podobě adrenalinu

Štíři jsou velmi vytrvalé a energické osoby, které dosáhnou toho, co si předsevzaly. V případě, když je někdo podrazí, dokáží být hodně tvrdé a bezohledné. Jsou bystří, chytří a zbožňují změnu.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Výborným dárkem pro Štíry je nový byt či dům, ale pro mnohé to je nad možnosti. Nadšení budou i z poukazu na parašutistický výcvik či na potápění v moři.

Střelec (22.11. – 20.12.) - praktický vánoční dárek

Střelci dělají vše s nadšením a pružností, hodně si věří a nemyslí na následky. Lidé tohoto znamení jsou samostatní, odvážní a někdy i netaktní. Mají rádi exotiku a lidi okolo sebe.

Nejvhodnější vánoční dárek:

Radost uděláte Střelcům buďto nějakým pěkným poznávacím zájezdem či něčím praktickým jako je košile, hodinky aj.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies