Valentýnské tipy, kterými ho zaručeně nažhavíte

Valentýn je den lásky, ale také sexu. Chcete, aby na něj váš drahý dlouho s úsměvem vzpomínal? Zapomeňte na bonboniéru a kupte mu nebo připravte opravdu žhavý dárek!

Plyšové srdce v dlaních

Buďte originální!

Pokud chcete přítele opravdu příjemně a originálně v den svatého Valentýna překvapit, vyhněte se přílišnému sentimentu a bonboniéru se srdíčky raději darujte rodičům. Mužům dělají radost jiné věci než nám ženám, proto abyste jej svým dárkem skutečně potěšila, musíte přemýšlet jako on. Pro lepší představu o chlapských přáních vám přinášíme několik originálních valentýnských tipů.

Nejlepší dárky na Valentýna? Zážitky!

Splňte mu erotický sen

Přáním miliónů mužů na celém světě je Valentýna z kalendáře úplně vyškrtnout. Nebaví je vymýšlet dárky, bojí se, aby vás jimi skutečně potěšili. Někteří také neumí dárky přijímat nebo se bojí přiznat, že se jim dárek nelíbí a tudíž se přetvařují. Nelíbí se jim ani vaše očekávání, že Valentýn pro vás oba bude dnem D – znamená to naplnit vaše představy, ale jak má vědět, jaké ty představy jsou?

Všech těchto obav chlapa zbavíte, když se budete tvářit jakoby nic. Strávíte spolu den jako každý jiný, ale završíte jej přeci jen nečekaně - dotazem: „Když už je ten Valentýn, miláčku, co kdybych ti splnila nějaké erotické přání?“. Věřte, že na takový den jen tak nezapomene a možná se na dalšího Valentýna bude i těšit.

Sauna s vířivkou (a vaší kamarádkou)

Horká rozpálená těla vždy sváděla k polaskání. Využijte toho a zarezervujte si soukromou saunu s vířivkou. V nabídce ji má spousta hotelů a relaxačních center. Jste-li odvážnější, můžete se domluvit se svou dobrou kamarádkou, aby šla do sauny s vámi. Je asi jasné, jak může taková účast ve třech skončit – máte-li k ruské trojce výhrady, stanovte si jasná pravidla hned na začátku – přítel si například může dívat, jak se s kamarádkou mazlíte, dotknout se jí ale nesmí.

Sexy obleček si žádá sexy scénář

Zdravotní sestřička, letuška, policistka či copatá lolitka, to je sen každého muže. Vy si vyzkoušíte, jaké to je, stát se na jeden večer někým jiným a váš muž si bude moci užívat s „cizí“ ženou, aniž by podváděl svou vlastní. Kromě sexy oblečku doporučujeme vymyslet i sexy scénář. Jako policistka jej můžete například prohledat, obvinit z držení omamných látek a poručit mu za to nějaký pikantní sexuální trest.

Jízda v autě snů - zakončená sexem

Umožněte svému muži projet se v autě snů (které to je, zjistíte u jeho nej kamaráda) a bude se chlubit svým Valentýnským dárkem ještě několik dní. Možnosti zapůjčení luxusních automobilů zjistíte na internetu. Divokou jízdu doporučujeme zakončit divokým sexem na zadní sedačce. Že je pozdě na objednání tohoto dárku? V žádném případě, pokud zaplatíte kartou, voucher vám přijde téměř obratem.

Valentýnské dárky plné sexu

Pokud se rozhodnete darovat svému příteli přece jen něco hmotného, vybírejte dárky plné sexu. Ideální je erotické DVD (na které se společně ještě tentýž večer podíváte), erotické pomůcky (pouta, stahovací kroužek), luxusní pánské spodní prádlo nebo parfém s feromony.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies