Valentýn ve vaší ložnici

Toužíte připravit svému miláčkovi Valentýna, na kterého jen tak nezapomene? Věnujte mu to, po čem touží nejvíce – sebe samu. Tentokrát však v novém, smyslnějším balení...

Dívka ležící na posteli plné srdíček

Valentýn ve vaší ložnici

14. únor je již řadu let dnem, kdy si vzájemně dáváme najevo, jak moc se máme rádi, drobnými či většími dárečky a pozornostmi. Nejčastějším valentýnským dárkem je květina, která dokáže podtrhnout romantické kouzlo okamžiku. Ale čím obdarujeme svého drahého my, aniž bychom působili příliš sentimentálně a zároveň jej opravdu originálně eroticky naladily?

Jak vytvořit sexy valentýnskou atmosféru

Barvou valentýnského dne je červená, proto vyzdobte byt červenými doplňky. Svíčky, ubrousky, povlečení postele, záleží jen na vaší fantazii a možnostech. Nezapomeňte na svíčky a okvětní růžové lístky, kterými můžete posypat vaší postel lásky. To nejlepší na konec – zahalte do červené také sebe. Svůdné spodní prádlo, košilka či jiný netradiční sexy obleček nenechá vaší drahou polovičku v klidu.

Nejkrásnější valentýnským dárkem jste pro něj vy

Valentýn by měl být výjimečný, proto udělejte něco, čím zaručeně překvapíte. Víte, že váš partner touží po poutech a bičíku? Sežeňte kožené doplňky a zahrajte si na dominu. Buďte mu věrnou služebnicí, Lolitkou s copánky a v růžových šatičkách nebo přísnou učitelkou.

Uvařte mu, pokud běžně nevaříte, naservírujte ovoce a sladkosti na své nahé tělo a nabídněte mu, ať ochutná... Natočte na videokameru své vyznání, strčte mu tajně do kapsy lísteček s detailním popisem toho, jak mu to uděláte. Udělejte cokoliv, co jej nažhaví na valentýnský večer..

Erotické překvapení na Valentýna

Nebojíte-li se zajít ještě dále, vyberte v sex shopu nějakou erotickou pomůcku a vyzkoušejte ji v den svatého Valentýna. Nafoťte a darujte mu své akty, natočte na videokameru, jak uspokojujete sebe sama nebo mu darujte nějaký erotický žertík. Dárečkem, který ocení každý muž, je také striptýz a smyslná erotická masáž.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies