V zimě slábne chuť na sex

Délka slunečního svitu působí pozitivně nejen na naši náladu, ale i na náš sexuální apetit. Zatímco teplé počasí láká k seznamování a sbližování lidí, chmurné počasí nás činí méně toužebnými.

Dívka s šátkem kolem krku

Proč máme v zimě menší chuť na sex?

V létě je možné prohlédnout si potencionálního milence hezky z blízka, protože lidé chodí méně oblečení, v zimě jsou všichni zahalení až ke špičce nosu. Délka slunečního svitu ovlivňuje naši náladu – jsme unavenější, máme méně energie a útočí na nás splíny.

Jak si udržet chuť na sex i v zimě

  1. Udržujte si dobrou kondici. Díky ní vás zima neokrade ani o miligram energie, bude se cítit zdravě a přitažlivě.
  2. Nekuřte a nepijte moc alkoholu. Kouření ucpává cévy a tím se negativně podepisuje na sexuálním zdraví i na vzhledu.
  3. Pokud to potřebujete, zhubněte. Vědci prokázali, že s každým ztraceným kilogramem chuť na sex roste.
  4. Správně se stravujte. Těžká jídla tlumí vaši schopnost soustředit se a sex vám může začít připadat jako naprosto nezajímavé téma. Jezte dostatek ovoce a zeleniny a nezapomínejte na pitný režim.
  5. Pokud vám chybí sluneční svit, navštěvujte občas solárium nebo vybavte svůj byt silnějšími, nejlépe barevnými žárovkami.
  6. Obklopte se barvami. Kdo říká, že podzimní oblečení musí být šedé a nudné? Doplňte svůj šatník o pestrobarevné doplňky (šály, kabelky apod.).

I zima nabízí příležitosti k seznámení

Příležitostí k seznámení je spousta i v zimě. Dlouhé zimní večere vybízejí k posezení ve vinárnách, zima je také období plesů, silvestrovských oslav, lyžařských pobytů.. Na chatě v horách můžete zažít romantiku, jakou v létě nepoznáte. Oheň v krbu, svíčky, sklenice vína, sníh za oknem, co více si přát? Pokud se vám nechce vytáhnout paty z domu, zorganizujte párty u vás doma.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies