Už máte svou elektronickou cigaretu?

Vypadá jako cigareta, chutná jako cigareta a používá se jako cigareta. To vše bez vedlejších škodlivých příznaků. S tím, jak Evropu a Amerikou postupuje protikuřácké tažení, si elektronicka cigareta určitě své příznivce najde. Co o elektonickcý cigaretách víte? My vám představíme jejich výhody.

Elektronická cigareta s vybavením

Pokud chcete sobě nebo někomu jinému dopřát zdravíé kouření, koukněte na www.elektronickacigaretashop.com, tady najdete ty nejkvalitnější elektronické cigarety, náplně i příslušenství.

Jak e-cigareta funguje

Skládá se ze tří částí - baterie, která ji napájí, mikroprocesoru a vyměnitelné náplně na místě filtru. Náplň obsahuje aromatickou tekutinu (k dispozici je několik příchutí včetně nikotinové). Při vdechování kouře mikroprocesor v cigaretě aktivuje rozprašovač - ten smíchá tekutinu s vdechnutým vzduchem. Vzniklá směs v podobě páry je inhalována uživatelem.

www.elektronickacigaretashop.com

Kouř bez ohně Myslíte, že to není možné

U e-cigarety ano, i když ve skutečnosti se jedná o vodní páru. Navíc přístroj nejenže simuluje kouř, ale směs, kterou uživatel vdechuje, ohřívá na teplotu 50 - 60°C, což odpovídá teplotě u skutečné cigarety.

E-cigareta a náhradní náplně

Hlavními složkami náplně jsou nikotin a umělé tabákové aroma. Množství nikotinu může být různé: 18 mg, 14 mg, 6 mg a 0 mg. Varianta s 0 mg nikotinu je určená těm, kteří za sebou mají odvykací kúru. Náplně mohou být i bez nikotinu a mít různé příchutě - tabák, mentol, zelené jablko... Jedna náplň je ekvivalentem klasického balíčku s 20 cigaretami. S elektronickou cigaretou nebudete zavánět jako popelník. Naopak, kolem bude cítit pouze vámi zvolená příchuť.

Nabíjení

E-cigareta se nabíjí tak, že se odšroubuje její baterie a konec se zasune do nabíječky.

Pro zdravější kouření

Toužíte žít zdrvým životním stylem Pokud klasickou cigaretu vymněníte za tu elektronickou, zase budete zdravějšímu životnímu stylu a krůček blíže. S elektronickou cigaretou si dopřejete kouření bez dehtu, ixidu uhelnatého, dýmu, nepříjmeného zápachu a také bez další cca 400 karcinogenních látek, které klasické cigarety obsahují.

E-cigareta a její další výhody

• použitelná v kancelářích, barech, restauracích i ostatních veřejných místech, zákazy už se vás netýkají

• pomůže při odvykání kouření

• ostatní nejsou vystaveni pasivnímu kouření

• nemůžete s ní nic zapálit

• nepadá z ní popel, takže všechny nepěkné i pěkné popelníky můžete vyhodit

• s elektronickou cigaretou rozhodně ušetříte!

Tak už jste se rozhodli, zda stále utrácet peníze za krabičky cigaret nebo si koupíte elektronickou cigaretu a budete střídat náplně podle chuti

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies