Účesy, líčení - nebojte se změny!

Hledáte neotřelý narozeninový nebo vánoční dárek? Darujte změnu image! Darujte sebevědomí, spokojenost, krásu a štěstí. Dárkový balíček kompletní změny image zakoupíte v ostravském Studiu Vizáž.
Proměna vizáže ženy

Studio Vizáž

Ostravské studio Vizáž poskytuje kompletní servis proměn image od návrhů po realizaci. Do konce roku 2008 navíc poskytuje výhodné balíčky služeb. Balíčky můžete využít jako skvělý dárek pro svou maminku, sestru či přítelkyni nebo si udělat radost a obdarovat se sami.


Kompletní proměna image zahrnuje:

  • Poradna ideálních účesů (barvou, střihem, stylingem)
  • Realizace nového účesu
  • Líčení vizážistou + návod
  • Určení barvového typu
  • Vzorkovník vašich barev
  • Psychologický rozbor image
  • Poradna stylu oblékání
  • Profi fotografie (před a po)
  • Oběd

Vizážista si vymezí celý den, aby se vaší změně image mohl plně věnovat. Kompletní proměna image včetně oběda trvá 12 hodin, lze ji ale rozdělit do dvou libovolně od sebe oddělených dnů. Je třeba se předem telefonicky objednat.

Postup kompletní proměny image

Focení před změnou image

Prvním krokem je focení. Budete požádání, aby jste v domluvený termín přišli tak oblečení, nalíčení a upravení, jak jste zvyklí. Výsledná fotka je důležitá pro porovnání před a po změně image. Doporučuje se neoblékat si bílou svrchní část oděvu, neboť odráží světlo, které znekvalitňuje výslednou fotografii.

Poradenství

Vizážista si s vámi popovídá o vašem stylu, co rádi nosíte, jaké barvy preferujete, jaké účesy jste doposud vyzkoušeli apod. Jakmile pozná váš životní styl, může doporučit vhodnou změnu. Její realizace ale vždy probíhá na základě dohody a společného kompromisu mezi vizážistou a zákazníkem. Vizážista vás nebude do ničeho nutit. Na druhé straně k vám bude vždy upřímný a proto jeho zhodnocení neberte jako kritiku, ale jako dobře míněnou radu.

Barevná typologie

Součástí poradenství je určení barevné typologie. Vizážista vytipuje vaše nejslušivější, osobní barvy a jejich ideální kombinace. Po určení barvového typu následuje návrh ideálních barev vlasů a kosmetiky. V ceně služby je i vzorkovnice vašich ideálních barev.


Pokud je mezi zakázanými vaše oblíbená, nemusíte se jí úplně vzdát. Zakázaných barev by nemělo být jen to oblečení, které je blízko ke tváři (vrchní část oděvu: trička, saka apod.). Nejdůležitější je právě barva vrchní části oděvu. Správně zvolené barevné tričko dokáže pozoruhodně oživit vaši tvář.

Poradenství účesu

Bude Vám předloženo několik návrhů účesů, z nichž si můžete vybrat. Výběr účesů vychází z kvality vašich vlasů, jejich struktury, množství, tvaru hlavy, rysů ve tváři, ze stylu vašeho oblékání i ze současných trendů. U pánů přibývá poradna týkající se vousů.

 

Nejčastější chybou je nesprávně zvolená barva účesu, proto se této části věnuje zvláště pečlivá pozornost. Udělat si konkrétnější představu Vám umožní umělé pramínky s různými odstíny barev. Po jejich přiložení ke tváři sami uvidíte, které barvy vám lichotí a které ne.

Realizace účesu

Během realizace účesu smíte do jednotlivých zásahů mluvit, takže se nemusíte obávat nežádoucího výsledku. Realizace účesu může trvat až tři hodiny.

Návrh a realizace líčení

Vyplývá z typu vaší osobnosti, z barvy vašich vlasů, pleti apod. Pokud jste přírodní typ a Vaší jedinou kosmetickou výzbrojí je řasenka, vizážista vám doporučí takové líčení, aby neznásilňovalo váš styl. Pokud si sebou přinesete svá vlastní líčidla, ukáže vám, jak je můžete správně zkombinovat a kterými kousky si spíše uškodíte.

Poradenství oblečení

Vizážista Vám poradí, jak pomoci vhodně zvoleného oblečení zakrýt nedostatky a zviditelnit své přednosti. Prozradí vám finty, díky kterým budete vypadat mladší a štíhlejší. Můžete si sebou přinést své oblíbené kousky a nechat si poradit, které části oděvu podtrhnou vaše přednosti a které naopak. Vizážista vás také naučí správně kombinovat věci, které máte v šatníku.

Focení po změně

Focení výsledného stavu je posledním krokem celkové změny image.

Kompletní proměna image – cena

Cena za tento kompletní balíček služeb činí 9 990 Kč. Jedná se o balíček zv. SUPER KOMFORT. Vzhledem k časové náročnosti je jeho součástí také oběd.

Další balíčky služeb Studia Vizáž

(platné jen do konce roku 2008)

MINI - nový účes, foto, make-up

Balíček zahrnuje nový účes včetně poradenství, nové líčení (bez nároku na návod a zaškolení) a foto před a po realizaci. Cena činí 4 990 Kč.

ZÁKLAD – klasická proměna image

V ceně 5 990 Kč je nový účes, líčení s návodem a zaškolením a fotografií před a po proměně.

RELAX – celková proměna image s relaxací

Cena zahrnuje nový účes, líčení s návodem a zaškolením, fotografiemi a barvovou typologií včetbě osobních vzorkovnic. 6 990 Kč.

KONZULTACE PROMĚNY – poradna image s konkrétními návrhy nového stylu

Program je speciálně vytvořen pro nerozhodné klienty. Obsahem konzultačního dne je poradna nového účesu (s osobními návrhy barev, střihů a stylingů), líčení (s kresleným návodem a zaškolením), barvová typologie (včetně osobních vzorkovnic), konzultace stylu odívání od A do Z. Cena činí 7 990 Kč.

Darujte poukaz na krásu!

Veškeré služby jako je poradenství a realizace účesu, make-upu, oblečení, barvové typologie ad. je samozřejmě možné využít i jednotlivě. 


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies