Účesy, které zvládnete sami

Toužíte po rozmanitých účesech, ale nechcete utrácet za kadeřníka nebo drahé kulmy a žehličky na vlasy? Připravte si svěží letní účes sami! Postačí vám k tomu jen pár drobností, které běžně najdete v domácnosti.
Ženská tvář s očima do vrchu

Vlasy rovné

Pokud si rovnáte neposlušnou hřívu žehličkou na vlasy, žehlete ji minimálně dva centimetry od kořínků, jinak bude účes vypadat splihle. Vlasy můžete narovnat také tak, že je před mytím učešete a po umytí a použití kvalitního kondicionéru je učešete za mokra ještě jednou. Pokud nepomůže ani to, použijte kůru pro narovnání vlasů.

Vlasy vlnité

V dnešní době existuje spousta druhů kulem, ale natočit si vlasy můžete i za pomocí prostředků, které běžně najdete v domácnosti. O všechny druhy vlasů je třeba pečovat... jak na to?

Vlny díky klipsům

Natočte si pramínek vlasů na dva prsty a sepněte je u hlavy obyčejným kadeřnickým klipsem. Po patnácti minutách budete mít na hlavě přirozené lokny. Pokud nechcete čekat tak dlouho, postříkejte stočené prameny sprayem na vlasy. Klipsy můžete sundat ihned poté.

Vlny díky ubrouskům

Zamotejte až ke kořínkům pramen vlasů do tří na sobě položených ubrousků stočených do proužků. Takto smotejte všechny prameny. Vlasy vyfoukejte fénem, zbavte je ubrousků a protřepejte. Vzniknou tak velmi bohaté a pěkné lokny.

Vlny díky alobalu

Chcete-li přirozenou, ale divokou hřívu, do proužků z alobalové fólie ledabyle vměstnejte každý pramen vlasů. Vlasy krátce vyfoukejte fénem, nechte je vychladnout a poté asi deseticentimetrové alobalové fólie sundejte.

Barvení vlasů

Při barvení vlasů doma hrozí, že výsledek nebude odpovídat vašim představám. Tomu lze předejít tonizujícími smývatelnými barvami, které v případě nespokojenosti po několika umytí smyjete. Navíc se nemusíte bát experimentovat s barvami, které by jste si normálně u kadeřníka nevybrali.

Hit léta – wet style

Mokrý styl je v létě velmi osvěžující a sexy. Po umytí vlasy vysušte jen jemně ručníkem. Předkloňte hlavu a mačkejte je od spoda nahoru. Budou působit vzdušně a svěže a příjemně vás ochladí. Totéž můžete zkusit za sucha s použitím gelu na vlasy.
Nejste spokojena s délkou svých vlasů? Prodlužte je! Metody naleznete zde...
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies