Účesy - co o vás prozradí?

Účes o vás hodně prozradí. Volba účesu odhalí, jakou máte náladu, jestli jste ochotna flirtovat a jaká jste v sexu. Stupňovitý sestřih, vlasy do copu nebo ležérně na ramenou? Ale o každý účes musíte náležitě pečovat. Vše se dozvíte zde...
Žena s vlasy přes oči

Účesy se stupňovitým sestřihem

Jak vlasy ošetřovat

Základem vašeho účesu jsou vlasy sestříhané hlavně kolem obličeje. K mytí vlasů používejte šampóny pro větší objem. Ze stylingových výrobků volte tužidlo nebo lesk na vlasy ve spreji. Vlasy sušte přes kulatý kartáč. Poletující vlasy ošetřujte uhlazujícím mlékem na vlasy.

Co o vás účes prozrazuje

Dbáte o svůj vzhled a milujete komplimenty. Jste perfekcionistka a ráda vyhledáváte společnost. Jste akční typ a s muži velmi ráda navazujete kontakty. Ráda s muži flirtujete, ale víc než sex vás baví svádění.

Účesy stažené do copu

Jak vlasy ošetřovat

Při ošetřování vlasů dbejte na podporu lesku a objemu . Použijte pěnové tužidlo a prsty jej vmačkejte do vlasů. Delší vlasy pouze stáhněte dozadu a sepněte gumičkou. Pro přirozený vzhled můžete vytáhnout 1 pramínek a obratně jej kolem gumičky obtočit, zespodu připevněte vlásenkou.

Co o vás účes prozrazuje

Působíte nevinně, ale je tomu právě naopak. Prameny stažené do culíku ukazují na vaše sebevědomí - nestydíte se ukázat obličej. Chcete-li být ještě víc trendy - klikněte zde. Dáváte tak okázale najevo, že nemáte potřebu se schovávat. V sexu si užíváte rychlovky a jste velmi temperamentní.

Účesy ležérně

Jak vlasy ošetřovat

Ideální jsou vlnité vlasy. Pokud máte vlasy jak hřebíky, natočte je přes velké natáčky. Vlasy můžete nechat volně padat na ramena nebo si vytvořit ležérní drdol.

Co o vás účes prozrazuje

Volíte-li drdol, odkrýváte nejvíce sexy část těla - krk! Odhalená šíje je pro muže znamením, že jste dostupná. Ráda flirtujete. Vlasy ležérně rozpuštěné a zvlněné znamenají váš optimistický přístup k životu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies