Tropical Island – ráj pro děti i dospělé

Pokud se právě rozhodujete, kam pojedete se svými dětmi na výlet, Tropical Island je tou správnou volbou. Nejen, že si zde můžete zaskotačit ve vodě, svést se na některém z mnoha tobogánů, ale také poznat kouzlo tropických krajů.

Houpací síť mezi palmami na písečné pláži

Kde nalezneme Tropical Island?

Tropical Islands je umělým tropickým letoviskem v Braniborsku (přibližně 60 kilometrů jihovýchodně od Berlína), které je umístěno uvnitř nepoužívaného hangáru (360 metrů dlouhého, 210 metrů širokého a 107 metrů vysokého). Přes celý komplex vede 1 kilometr dlouhá stezka.

Největší vnitřní bazén s kapacitou až 7000 návštěvníků

Tropical Island se může chlubit titulem „světově největší vnitřní bazén“, jeho kapacita se pohybuje okolo 7000 návštěvníků! Hlavní bazén je rozdělen na dvě části – plavecký a brouzdaliště.

Opravdu tropické prostředí...

V Tropical Islandu je opravdu tropické prostředí - teplota vzduchu se pohybuje okolo 26°C, teplota vody od 28° do 32° C a vlhkost vzduchu od 40 do 60%. Díky vlhkému prostředí zde mohou volně růst orchideje, kterých je zde vysázeno okolo 50 druhů, ostatních tropických rostlin je zde vysázeno okolo 50 000 kusů.

Tropical Island – ideální výletní místo pro děti i dospělé

Pokud se právě rozhodujete, kam pojedete se svými dětmi na výlet, Tropical Island je tou správnou volbou. Nejen, že si zde můžete zaskotačit ve vodě, svést se na některém z mnoha tobogánů, ale také poznat kouzlo tropických krajů.

Hranici vodní plochy a „souše“ tvoří jemný mořský písek dovezený z Indonésie. Rozhodně si při návštěvě Tropical Islandu nenechte ujít tropický deštný les, ve kterém naleznete nespočet exotických zvířat (živých, maket v životních velikostech).

Další velmi oblíbenou atrakcí je let balónem, díky kterému si můžete celý komplex prohlédnout z ptačí perspektivy. Atrakce s názvem Tropické moře, láká milovníky exotické dovolené - 4 400 m² tropického bazénu, který vypadá jako moře a 8 metrů široká pláž s 850-ti plátěnými křesly opravdu stojí za zmínku.

Otevírací doba

Tropical Island je otevřen celoročně.

Tropical Island – vstupné

  • Dospělí – 25 Euro
  • Studenti, senioři, ZPO – 22,50 Euro
  • Děti od 4 do 14 let – 19,50 Euro
  • Děti od 0 do 3 let – zdarma
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies